Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi kvacilo FLY CLUTCH (BEZ STELOVANJA)

(1/4) > >>

bozarunner:
Ovako sa mojim motoforce kvacilom sam poludeo jer oce nece da zalepi. I konacno sam resio da kupim novo kvacilo :D
Sta mislite o ovom malossi kvacilu?Masina mi je fabricka sem sto imam technigas next r spuh i rolnice od spuha.Sta je bolje ovo kvacilo ili klasicno piaggio fabricko kvacilo ?

Nyzvo:
bolje je od serijskog, al ak ti je serijsko jos u dobrom stanju, nemoj bacat pare na ovo

Iwo SR Tuono:
imama ja, kvačilo je savim uredno, bolje od serijskog u svakom slučaju, imaš za kupit 6 setova federa za štelanje (sport,MHR) i to ti je to, preporuka svakako  :headbang:

bozarunner:
Imam serijsko ali su mu ferode otisle,a ovo motoforce je budja kvaliteta i kad krecem od nule skuter trese mnogo jedva odvoji.Jednostavno moram kupit drugo i sad razmisljam izmedju malossi i serijskog?Ne zelim da pogresim sada kao kad sam kupio ovo motofrce :(

Rossi:
nemoj uzimat fly ..bacanje para..bolje skupi jos malo para i uzmi deltu i miran si..ja fly nisam nikako mogo nastimat da ok starta motor ..a probo sve federe i kombinacije rolni skoro....ili nadji polovnu deltu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju