Općenito > Generalno o skuterima

Montaža nove gume

(1/2) > >>

ludikure:
Zanima me dali je neko montirao novu gumu na  skuter i kako.. Znaći dali je mogoće bez odlaska kod vulkanizera.
Na sto treba pazit i kako to izvest ako ej moguće??

sven_vx:

--- Citat: ludikure - 07 Travanj, 2009, 21:29:31 ---Zanima me dali je neko montirao novu gumu na  skuter i kako.. Znaći dali je mogoće bez odlaska kod vulkanizera.
Na sto treba pazit i kako to izvest ako ej moguće??

--- Kraj citata ---
najbolje ti je otic kod vulkanizera...uzme ti 20kn za montazu i miran si,a ne da se zajebavas doma...a i mislim da je to nemoguce bez onog alata sta oni imaju...

ivan007:

--- Citat: sven_sp180 - 07 Travanj, 2009, 21:32:15 ---najbolje ti je otic kod vulkanizera...uzme ti 20kn za montazu i miran si,a ne da se zajebavas doma...a i mislim da je to nemoguce bez onog alata sta oni imaju...

--- Kraj citata ---
kako kome :toothy3: meni su uzeli 150kn ali demontaza-montaza i sta ja znam jos ja brijo to sve max 80kn

sven_vx:

--- Citat: ivan007 - 07 Travanj, 2009, 21:38:33 ---kako kome :toothy3: meni su uzeli 150kn ali demontaza-montaza i sta ja znam jos ja brijo to sve max 80kn

--- Kraj citata ---
neznam...meni su uzeli za montazu i demontazu za obadvije gume 70kn :drunken_smilie:

andre@26:
Moguće je montirati sam gumu doma i bez onog sroja sto imaju vulkanizeri samo treba imati odgovarajiće sprave i mora se jako pažljivo raditi da ne oštetiš felgu.

Ali naravno najbolje ides kod vulkanizera i siguran si da nseces si nista s*ebati, ako da tuzis vulkanizera.  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju