Tehnički kutak > Tuning skutera

kit MHR replica (kolko razvija ks)

<< < (5/5)

NeoDJW:
imo ja mhr replicu prije 2godine na sr50r , s rr-om i iso ko blesav ! decko dan danas vozi taj ISTI kit ( prodao mu ) samo je klip i karike redovno promjenio , znaci nikad zaribao nije , nego na vrijeme mjenjano to i ide, i nardo je sad gore ! kit je prva liga

neer:

--- Citat: NeoDJW - 09 Travanj, 2009, 01:48:33 ---imo ja mhr replicu prije 2godine na sr50r , s rr-om i iso ko blesav ! decko dan danas vozi taj ISTI kit ( prodao mu ) samo je klip i karike redovno promjenio , znaci nikad zaribao nije , nego na vrijeme mjenjano to i ide, i nardo je sad gore ! kit je prva liga

--- Kraj citata ---
ja sam imao replicu 2004 godine proizvedena to je strasan cilindar

gumy:

--- Citat: NeoDJW - 09 Travanj, 2009, 01:48:33 ---imo ja mhr replicu prije 2godine na sr50r , s rr-om i iso ko blesav ! decko dan danas vozi taj ISTI kit ( prodao mu ) samo je klip i karike redovno promjenio , znaci nikad zaribao nije , nego na vrijeme mjenjano to i ide, i nardo je sad gore ! kit je prva liga

--- Kraj citata ---

ako misliš na onaj bijeli sr, taj skuter je bio izfušaren na sve strane (naravno ne tvojom krivicom), i klip je bio puko... cilindar je osto kolko tolko ok, stavili smo drugi klip koji je imao, pitanje kolko će to sad vozit..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju