Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Night meet petak 10.4.2009

<< < (14/17) > >>

eladio:
previse brijete

dajte malo olabavite s tim teskim rjecima i malo se opustite i zezajte  :joks:

Poggiali:
aaa.. kaj je ovo samo 12 slika ?  :icon_biggrin:

ak mene nema, nema ko ni slikat  :icon_tongue:  :happy8:

ivan007:
ma kako nema ko slikat imali smo profi fotografa mislim nije ni skup tolko uzo nam je 50 eura :toothy12: fotograf pod imenom robert........jos spava jucer je fotografiro gotovceve pa se malo nacugo na privatnom party-u kad se probudi slike stizu :icon_thumright:

RideRR4EveRR:
Ide se danas đir do samobora , žumberak itd. Ko oče može ič u 19:00 na parkingu kod zrinjevca u novom zg-u blizu rotora. Ko oče može se i naknadno uključit. Moj broj : 099 795 7403 , ide dottore, horvat, ja , i još neko..  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: RideRR4EveRR - 11 Travanj, 2009, 17:08:36 ---Ide se danas đir do samobora , žumberak itd. Ko oče može ič u 19:00 na parkingu kod zrinjevca u novom zg-u blizu rotora. Ko oče može se i naknadno uključit. Moj broj : 099 795 7403 , ide dottore, horvat, ja , i još neko..  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Chill vožnjica jer ide i @kristina sa foruma sa serijskim Malagutijem  :icon_biggrin:

Idealno za stunt  :toothy3:

Šalim se... vozit ćemo se penzionerski tak da upozorim one kojima je adrenalin u krvi prešao kritični GORNJI nivo  :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju