Tehnički kutak > Tuning skutera

keeway-rolnice

<< < (9/10) > >>

luna500rr:
Pokusat cu sutra namontirat ovaj 814 :toothy12:
Zanima me kako ce to izgledati, stavit cu podloski taman toliko da ne ispadne iz zadnji polutki :laughing7:
Imaju li neke vece polutke za lunu, mislim da sam negdje procitao da je netko stavljao morini polutke, one su dosta vece :icon_scratch:

cvele60:

--- Citat: luna500rr - 17 Siječanj, 2010, 20:23:59 ---Pokusat cu sutra namontirat ovaj 814 :toothy12:
Zanima me kako ce to izgledati, stavit cu podloski taman toliko da ne ispadne iz zadnji polutki :laughing7:
Imaju li neke vece polutke za lunu, mislim da sam negdje procitao da je netko stavljao morini polutke, one su dosta vece :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Kolko je sirok taj 814??Nece to nista da valja jer ce u max. prenosnom odnosu remen izlaziti do vrha variomata ali zato nazad u polutkama samo do polovine...otprilike...znaci mnogo manja max.brzina.... :toothy3:

luna500rr:
17,5

Nije on puno duzi od tvog, 10mm, nece bit bas takva razlika, jedina je mana sto ce ispadat iz jednih od polutki, a to cu rjesiti podloskama i ako bude potrebe malu blokadicu na variomat :icon_thumright:

Jet Force:
stavio sam od yamahe remen ,pise na njemu yamaha ,isti je kao moj samo je malo dublji. ima vece one zubice iznutra. Sutra cu kupiti mozda novi remen za svoju mraku. i dosad sam bio najbrzi kinez u gradu ,a tek sad heheheh :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Jet Force:
A sto se tice opruga,neznam sad ko me je pitao koje sam oprugice stavio?? Kupio sam crvene i nista nisam dobio sa njima ,isti efekat kao i ove njegove fabricke...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju