Tehnički kutak > Tuning skutera
kvaliteta radilice
Mrle Mrki:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Travanj, 2009, 11:39:49 ---ta je i dosta jeftina, a ima i motoforce evolution koja je 100 eura, obe imaju polutke pune, sto mislite moze li izdrzati 12 t rpm, znaci replica i nardo...
jer mi seriska nije u bas bajnome stanju... znaci prije bi uzeo ovu jeftiniju ako moze to izdrzati, jer znam i da je hac na RMS radilici ... a turpijna replica i ovaj nardo, te sada evo
--- Kraj citata ---
sta imas repliku i narda na serijskoj radilici?
Drnda:
samo narda, jos malo pa bi trebala ici i replika, pa me zato zanima, ali vec je prije bio nardo i replika na seriskoj radilici, samo sto je tada se jednome frendu digla temperatura i zaribao kit...
seba:
--- Citat: Chupsy - 07 Travanj, 2009, 08:24:51 ---kak je motoforce dobra marka daj mi objasni???
motoforce je brand pod kojim se prodaje jeftina kineska roba, i kvalitetom i završnom obradom je ravna radilici za baotian
joooj, sad sam išo i sliku pogledat klipnjača je iz kinder jajeta, nemojte bit smiješni stim motoforce dijelovima, bar ne sa ovim vitalnim tipa radilica i cilindri, ovo kuplung i to to prolazi
--- Kraj citata ---
jesi imao radilicu od motofrca?
ja sam cuo da su radilice i cilindri u usporedbi sa ostalim "slabijim" firmam(imenima) cak i bolje. kao BGM,RMS,2extreme. ali opet kolko para tolko muzike. znaci za tu cijenu je dobra radilica,za neki base taman,a za 12t ne znam
hac:
ugradio sam ja jednu motoforce pug jesenas......radilica je OK za tu lovu.......vjerovatno bi držala serijsku mhr replicu i pug nardo........za ovaj tvoj setup ja bi ipak potrošio 20-30 eura više i uzeo bgm ili rms
Drnda:
a jbg svejedno jos nemam lovu za kupiti i radilicu, tako da necu riskirati, radije cu cekati da skupim i za radilicu lovu...nego me zanimalo koja bi mogla to izdrzati
ali vidim da je stage 6 HPC 117 eura tako da kada skupim uzeti cu nju vjerojatno...ako do tada ne zamijenim ovu svoju klamotu za nesto jace..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju