Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje , Seleni , Sr big bore

<< < (3/3)

vpucko:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 07 Travanj, 2009, 01:45:24 ---vidim nema junaka, pa cu ja  :toothy9: :toothy9:
pretpostavimo da kontas da je selen nevezan za casicu, i da s obje strane ima navoj s unutarnje strane imbus vijak, izvana 15 obicni!
e sad pretpostavljam da si otpustio vanjske , i da ne mozes fiksirati selen u casici da otegnes unutrasnej imbuse ( imbus kljuc skratiti , da moze na lijevoj strani(strana varia) uci od rame!)

e kad nece fino onda, duzi vanjski vijak, 2 matice kontra na selen, iznutra drzis imbusom i na kontru kljucem u trzajima!
dok netko ili stisce casicu prema selenu ili obratno da ipak ima malo trenja  :binkybaby: :binkybaby:
ak nece tako malo flexa enk radi  :toothy9: :toothy9:

(btw. nema potrebe stezat unutranje ko konjusina, em su na lezajevima , em kad ide masnia gore s vanjskima stezes i "natezes" unutarnje) , nece to nikuda odletiti  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

ahaaa to je ono sto se skidalo u 3 ujutro :D :D

RideRR4EveRR:
Hvala dečki puno na pomoči  :icon_thumright:   :icon_thumright: . Zamjenio sam oba dva. Uspio bez kračenja imbusa i skidanja mašine  :toothy3: :toothy12: . Sad mi žao kaj sam stavio opet rabljene selene  :toothy12: . Al dobro bolji su od onih mojih lol.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju