Općenito > Generalno o skuterima
provjera ccm-a
mrcina:
neide to tako nisi dobro obračunao ispao ti je onaj najvažniji bez njega skut neide mr j.
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 13 Ožujak, 2007, 08:54:47 ---evo MrJ ti je dobro napisa ovo s kilovatima i konjskin snagama.Sad ti tribaš znat koliko ti ima ili kilovata ili konja a pošto se radi o malin snagama nitko precizno nezna.Za gileru runnera ja mislin da piše da ima seriski 3,4 konja a sad koliko ima kubika s tim svin šta si ti doda neznan.Ali nema sigurno puno više,trbaš stavit kit da bi dobio na snagi
--- Kraj citata ---
I ti si se malo zeznuo lol. I dalje ima isto kubika. :laughing11:
Punisher:
--- Citat: el - 12 Ožujak, 2007, 21:58:12 ---kako da provijerim koliko mi skuter ima kubika,nakon ugradnje nekih dijelova...
seriski je 50 ccm...ja sam stavio malossi multivar,malossi kvacila,centralni,rolice,spuh zx ,malossi filter i mislim da je to sve ;D
kolko bi to bilo ccm-a
--- Kraj citata ---
Dakle... ccm ti se nije promijenio.
Malossi multivar, opruge kvačila, centralni, rolice - sve ti je to za poboljšanje rada (da nema rupa u ubrzanju i da imaš što bolje i jednoličnije ubrzanje i što veću krajnju - multivar)
Jedino si s auspuhom dobio nešto na snazi i samim time i nešto više krajnje.
StreetRunner:
e pa ja san i napisa da nema puno više,jer bez kita je sev to 0.
Možda ipak 0,1 :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9:
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 13 Ožujak, 2007, 08:54:47 ---evo MrJ ti je dobro napisa ovo s kilovatima i konjskin snagama.Sad ti tribaš znat koliko ti ima ili kilovata ili konja a pošto se radi o malin snagama nitko precizno nezna.Za gileru runnera ja mislin da piše da ima seriski 3,4 konja a sad koliko ima kubika s tim svin šta si ti doda neznan.Ali nema sigurno puno više,trbaš stavit kit da bi dobio na snagi
--- Kraj citata ---
Gle što si napisao gore. Za sve što je stavio na skuter nije mu se povisila kubikaža - niti 0,1 :laughing11:
Samo je dobio na snazi. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju