Općenito > Generalno o skuterima
home made mjerač okretaja
dino_sk:
mogao bi pokrenut serijsku proizvodnju toga , sam display nac sa 5 znamenki da pokazuje
mislim da bi to jako dobro se prodavalo
Beneli:
--- Citat: dino_sk - 07 Travanj, 2009, 12:39:55 ---mogao bi pokrenut serijsku proizvodnju toga , sam display nac sa 5 znamenki da pokazuje
--- Kraj citata ---
170 :o wtf. u louis onaj pravi obrtomjer do 18000 košta 30€ a ima i temperaturu vanju i temperaturu motora
dino_sk:
--- Citat: Beneli - 07 Travanj, 2009, 13:30:20 ---170 :o wtf. u louis onaj pravi obrtomjer do 18000 košta 30€ a ima i temperaturu vanju i temperaturu motora
--- Kraj citata ---
gdje to , daj link
andy:
--- Citat: dino_sk - 07 Travanj, 2009, 12:39:55 ---mogao bi pokrenut serijsku proizvodnju toga , sam display nac sa 5 znamenki da pokazuje
--- Kraj citata ---
To ti odmah izmjeni cijeli sklop i mora dodat još displaya tih a oni nisu jeftini, cijena odmah raste, veličina sklopa.. itd..... :hello:
sfx:
--- Citat: andy - 07 Travanj, 2009, 13:42:01 ---To ti odmah izmjeni cijeli sklop i mora dodat još displaya tih a oni nisu jeftini, cijena odmah raste, veličina sklopa.. itd..... :hello:
--- Kraj citata ---
ili se stave četiri 7-segmentna pokazivaca ili jedan koji ima 4 manja displaya... sve se može riješit, sad me zanima taj za 30€... imas link mozda??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju