Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 2006 godište,tuning

<< < (2/10) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: StreetRunner - 12 Ožujak, 2007, 20:37:20 ---sve ovisi šta hoćeš uzet.Guseni kit ti traje ko i serijala(seriski motor) ali mana mu je da se sporije zagrijava ali i sporije hladi.Ali i jeftiniji je.Alu kit ti je skuplji ali kraće traje(manje km) ali ima bolje performanse od gusenog(brže se zagrijava i bolje ide)

--- Kraj citata ---
Možda bih ipak radje taj guseni, zbog trajnosti, kakve bih performanse imao sa gusenim midrace kitom od 70, i cjelom midrace opremom, bi išao bolje od vx-a?Također me zanima ako bi se moglo na novog runnera stavit veći rezervoar, jer i ovako guta, a kamo li još sa kitom.

roby44:
ne moze to gutat... jedino pod sic veci rezervoar. kak midrace gus?  :icon_scratch:
gus je base. frgic ne treba veci od 17,5. auspuh stavis neki ZX,RR ili sl...

ryder on the storm:

--- Citat: roby44 - 12 Ožujak, 2007, 21:09:39 ---ne moze to gutat... jedino pod sic veci rezervoar. kak midrace gus?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Koliko bi trajao alu-kit?

Sugar:
ovisi koliko ga pazis,mozes ga skurit za tjedan dana i za godinu dve

StreetRunner:

--- Citat: ryder on the storm - 12 Ožujak, 2007, 21:17:39 ---
--- Citat: roby44 - 12 Ožujak, 2007, 21:09:39 ---ne moze to gutat... jedino pod sic veci rezervoar. kak midrace gus?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Koliko bi trajao alu-kit?

--- Kraj citata ---
ma tu su im negdi performanse ali sam zaključiš ako duže traje onda ima slabije performanse(ali osjetit ćeš duplo razliku s gusenim kitom)Ako hoćeš trajnost onda guseni 100% ALI naravno morat ćeš pazit kod zagrijavanja tog kita,nemožeš ujutro kad ga upališ odman po full gasu nego ga moraš malo čekat da se ugrije(cca. 2-3 min ovisi i o vrimenu)
Što se tiče alu kita naravno manje traje ali ima bolje performanse samo i veće probleme.A i skuplji ti je.
E sad mi objasni kako ti skut puno guta,koliko ti troši,prvo mi to reci pa ćemo onda slagat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju