Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 2006 godište,tuning

<< < (9/10) > >>

AeRRox:
E mene zanima to nesto slabiji.

ivanm:
bilo mi je svejedno, uzeo sam yasunija jer je tih, nemam živaca za buku od ZX-a ipak imam 32 godine..
btw, auspusi za pežo imaju powreband na 1500 okretaja nižima nego recimo piaggio i minarelli..
tako se yasuni r na pežou štela na 8500-9000 max, dok na piaggiu ide i do 10800..

ryder on the storm:

--- Citat: AeRRox - 14 Ožujak, 2007, 20:43:40 ---E da se vratim temi, ako zelis da ti taj skuter traje nemoj nista dirati.

Koliko ide taj skuter? Kako ide?

Ako mislis imati skuter na kratko vrijeme, onda ga tuniraj... poznajem postara koji ima speedfighta 1 i nemam komentara... covjeka sluzi vec vec 9 godina...

--- Kraj citata ---
skuter ide do 84km/h,solidno ubrzava i to, ali htio bih da kad dam gas može šamarati zadnjom gumom,dizat se na zadnji,... ovako je malo tapija

Hrastinski:

--- Citat: ryder on the storm - 23 Ožujak, 2007, 18:51:04 ---
--- Citat: AeRRox - 14 Ožujak, 2007, 20:43:40 ---E da se vratim temi, ako zelis da ti taj skuter traje nemoj nista dirati.

Ako mislis imati skuter na kratko vrijeme, onda ga tuniraj... poznajem postara koji ima speedfighta 1 i nemam komentara... covjeka sluzi vec vec 9 godina...

--- Kraj citata ---
skuter ide do 84km/h,solidno ubrzava i to, ali htio bih da kad dam gas može šamarati zadnjom gumom,dizat se na zadnji,... ovako je malo tapija

--- Kraj citata ---

to ti pokazuje sat jer ja svojega natjeram do 90km/h po satu sve ti ovisi o vjetru !!

StreetRunner:

--- Citat: ryder on the storm - 23 Ožujak, 2007, 18:51:04 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
onda je za tebe rješenje MOTOCIKL :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Što se tiče dizanja na zadnje Malossi multivar i Leovince RR,ZX

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju