Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr50 diteck, problem sa svecicama...
moto-doctor:
Dali mogu na Apriliu sr50 diteck da idu svecice drugih oznaka od fabrickih?
Prilikom montaze svecica sa oznakom cr8e motor ne radi kako treba, imate li nekih iskustava..?
rolly:
Kolko ja znam svjećice za ditech su dosta skupe i sigurno je važno da se stavi odgovarajuća..najpametnije je stavit onu koju preporuča proizvođač
seba:
--- Citat: rolly - 06 Travanj, 2009, 19:00:03 ---Kolko ja znam svjećice za ditech su dosta skupe i sigurno je važno da se stavi odgovarajuća..najpametnije je stavit onu koju preporuča proizvođač
--- Kraj citata ---
potpis! stavi onu koju preporuca proizvodjac,jer s njom radi kako treba. tako je nas isto zafrkavalo i kupili smo original i bil oje sve ok. ne znam koja je bila svjecica :dontknow:
moto-doctor:
--- Citat: seba - 06 Travanj, 2009, 19:12:06 ---potpis! stavi onu koju preporuca proizvodjac,jer s njom radi kako treba. tako je nas isto zafrkavalo i kupili smo original i bil oje sve ok. ne znam koja je bila svjecica :dontknow:
--- Kraj citata ---
Sta se desavalo sa motorom kad nije hteo da radi, kod mene trokira i kad ga upalim nece uvek da primi gas i gasi se...
seba:
--- Citat: moto-doctor - 06 Travanj, 2009, 19:25:05 ---Sta se desavalo sa motorom kad nije hteo da radi, kod mene trokira i kad ga upalim nece uvek da primi gas i gasi se...
--- Kraj citata ---
malo je teze palio i trokirao je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju