Tehnički kutak > Garaža
SP 180 =)
gokiSP:
razlika je u kompresiji nisam sad siguran ali mislim da je malossi 10,5 a kb 12,5 a serijska je 9,8..karb dellorto 25 naravno tu treba ic i prirubnica druga i usis..auspuh..ja nebi stavljao neki rezo nego bi stavio samo 34 granu ali to povlaci i sirenje ispuha na cilindru jer je inace 28
Mexx:
--- Citat: gokiSP - 24 Listopad, 2009, 20:01:25 ---razlika je u kompresiji nisam sad siguran ali mislim da je malossi 10,5 a kb 12,5 a serijska je 9,8..karb dellorto 25 naravno tu treba ic i prirubnica druga i usis..auspuh..ja nebi stavljao neki rezo nego bi stavio samo 34 granu ali to povlaci i sirenje ispuha na cilindru jer je inace 28
--- Kraj citata ---
znaci serijsku granu moram prosirit na 34?nije problem...
pitanje br2.-moze li se malossi glava poravnat,tj skinut da dobijem vecu kompresiju ?
gokiSP:
serisjka grana je na dijelu koji naljeze na cilindar promjera 28 i to sam dio od kojih par cm..znaci ima suzenje..to suzenje rezes i varis komad cijevi promjera 34..ali onda ti ispuh na cilindru ostaje 28 tako da i njega moras turpijat tj. sirit..moze se i malossi glava jos doradit ali racunaj koliko ces dat za glavu + tokar ispadne te koda si uzeo kb..prodaje decko na ss-u za 600kn mislim kb glavu
Mexx:
evo montira blatobran,hvala ivanusp koji mi ga je oboja....
i opra ga malo danas...
gokiSP:
odlicno izgleda :icon_thumright: btw jel ta auspuh udubljen na grani ili mi se cini ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju