Tehnički kutak > Tuning skutera

sto mi se trese scooter?

<< < (5/6) > >>

Rossi:
niste dobro ustimalu skutere :) inace kod mene se trese ko lud tj radi nemirno na leru i bas se vidi da vibrira sve jako..kad nije karb postelan..postelujes karb lijepo da skuter radi mirno i ne primjeti se da se trese...barem je tako kod mene....

veka84sb:
skut trese iz 2 razloga...

Prvo lose postelan karb i premali ler. (Nepravilan rad)

Drugo kvacilo ,znaci kada se stisne kocnica zadnja ako ne trese onda je problem  u kvacilu . Najcesce se jedna opugica rastegne s vremenom i onda na niskim okretajima struze pakna kvacila po zvonu sto uzrokuje vibracije i grijanje zvona. To je znak da su oprugice odavno zrele za promjenu!

Trk u trgovinu po nove oprugice i problem rijesen ,a ubrzanje ce se jos i popraviti!

replcnt:

--- Citat: veka84sb - 08 Travanj, 2009, 12:16:56 ---skut trese iz 2 razloga...

Drugo kvacilo ,znaci kada se stisne kocnica zadnja ako ne trese onda je problem  u kvacilu . Najcesce se jedna opugica rastegen sa svemenom i onda na niskim okretajima struze pakna kvacila po zvonu sto uzrokuje vibracije i grijanje zvona. To je znak da su oprugice odavno zrele za promjenu!

Trk u trgovinu po nove oprugice i problem rijesen ,a ubrzanje ce se jos i popraviti!

--- Kraj citata ---

ja mislim da je meni do opruga, jer su stvaaaarno za promjenu, karb je poštelan,  thx veka

kristijanSR70:

--- Citat: veka84sb - 08 Travanj, 2009, 12:16:56 ---skut trese iz 2 razloga...

Drugo kvacilo ,znaci kada se stisne kocnica zadnja ako ne trese onda je problem  u kvacilu . Najcesce se jedna opugica rastegne s vremenom i onda na niskim okretajima struze pakna kvacila po zvonu sto uzrokuje vibracije i grijanje zvona. To je znak da su oprugice odavno zrele za promjenu!

--- Kraj citata ---

tu je napisano ako ne trese da valja....ja sam ga sad pitao...to je pogresno napisano..
ako trese to znači da nevaljaju oprugice

bozarunner:
kad pritisnem kocnicu nema da trese,znaci kad krecem od nule skuter ceo zatrese...a kvacilo je motoforce i tvrde opruge...jer to kvacilo problem sto trese ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju