Ostalo > Sportski kutak

formula

<< < (5/9) > >>

Punisher:
Hehe Kimmi dobio  :glasses9: :frajer:

Mr J:
Ferrari je nezaustavljiv i cini mi se je ovo  njihova godina (jos je prerano za ikakve prognoze ali imaju bolid i vozace)... Kod McLarena mi se ne svidja sto Alonsa stavljaju u prvi plan i sto je Hamilton morao prepustiti 2. mjesto... Bez veze, vec u prvoj utrci...

Navijao za Ferrari i ostajem pri tome...

Hrastinski:

--- Citat: Mr J - 18 Ožujak, 2007, 10:25:57 ---Ferrari je nezaustavljiv i cini mi se je ovo  njihova godina (jos je prerano za ikakve prognoze ali imaju bolid i vozace)... Kod McLarena mi se ne svidja sto Alonsa stavljaju u prvi plan i sto je Hamilton morao prepustiti 2. mjesto... Bez veze, vec u prvoj utrci...

--- Kraj citata ---

tocno tako

eladio:

--- Citat: Mr J - 18 Ožujak, 2007, 10:25:57 ---Ferrari je nezaustavljiv i cini mi se je ovo  njihova godina (jos je prerano za ikakve prognoze ali imaju bolid i vozace)... Kod McLarena mi se ne svidja sto Alonsa stavljaju u prvi plan i sto je Hamilton morao prepustiti 2. mjesto... Bez veze, vec u prvoj utrci...

--- Kraj citata ---

a kome se to svidja .. nikome..  :angry7:

..glupo pravilo koje je izmisljeno radi schumija jer nije mogao sam pobjedjivati  :toothy3:

IZd:

--- Citat: eladio - 18 Ožujak, 2007, 11:08:22 ---

--- Kraj citata ---

a kome se to svidja .. nikome..  :angry7:

..glupo pravilo koje je izmisljeno radi schumija jer nije mogao sam pobjedjivati  :toothy3:

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju