Ostalo > Sportski kutak
formula
Punisher:
Hehe Kimmi dobio :glasses9: :frajer:
Mr J:
Ferrari je nezaustavljiv i cini mi se je ovo njihova godina (jos je prerano za ikakve prognoze ali imaju bolid i vozace)... Kod McLarena mi se ne svidja sto Alonsa stavljaju u prvi plan i sto je Hamilton morao prepustiti 2. mjesto... Bez veze, vec u prvoj utrci...
Navijao za Ferrari i ostajem pri tome...
Hrastinski:
--- Citat: Mr J - 18 Ožujak, 2007, 10:25:57 ---Ferrari je nezaustavljiv i cini mi se je ovo njihova godina (jos je prerano za ikakve prognoze ali imaju bolid i vozace)... Kod McLarena mi se ne svidja sto Alonsa stavljaju u prvi plan i sto je Hamilton morao prepustiti 2. mjesto... Bez veze, vec u prvoj utrci...
--- Kraj citata ---
tocno tako
eladio:
--- Citat: Mr J - 18 Ožujak, 2007, 10:25:57 ---Ferrari je nezaustavljiv i cini mi se je ovo njihova godina (jos je prerano za ikakve prognoze ali imaju bolid i vozace)... Kod McLarena mi se ne svidja sto Alonsa stavljaju u prvi plan i sto je Hamilton morao prepustiti 2. mjesto... Bez veze, vec u prvoj utrci...
--- Kraj citata ---
a kome se to svidja .. nikome.. :angry7:
..glupo pravilo koje je izmisljeno radi schumija jer nije mogao sam pobjedjivati :toothy3:
IZd:
--- Citat: eladio - 18 Ožujak, 2007, 11:08:22 ---
--- Kraj citata ---
a kome se to svidja .. nikome.. :angry7:
..glupo pravilo koje je izmisljeno radi schumija jer nije mogao sam pobjedjivati :toothy3:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju