Ostalo > Sportski kutak

formula

<< < (3/9) > >>

Hrastinski:
meni je schumi legenda !!!

C.L.:
Meni je Montoya pretprošlu sezonu bio najbolji jer je pravio toliko luđačke poteze i ona jedna vožnja sa probušenom gumom mi je bila fantastična,ali prošle sezone(dok nije otišao u NASCAR)je nešto popustio,nije više radio one lude poteze i nije mu vožnja bila tolko energična.

StreetRunner:

--- Citat: C.L. - 14 Ožujak, 2007, 13:54:05 ---Meni je Montoya pretprošlu sezonu bio najbolji jer je pravio toliko luđačke poteze i ona jedna vožnja sa probušenom gumom mi je bila fantastična,ali prošle sezone(dok nije otišao u NASCAR)je nešto popustio,nije više radio one lude poteze i nije mu vožnja bila tolko energična.

--- Kraj citata ---
čekaj tko je oni posljednji krug vozio sa puknuton gumon,Kimi ili Montoya.Ja mislin da je Kimi vozija

C.L.:

--- Citat: StreetRunner - 14 Ožujak, 2007, 19:25:57 ---
--- Citat: C.L. - 14 Ožujak, 2007, 13:54:05 ---Meni je Montoya pretprošlu sezonu bio najbolji jer je pravio toliko luđačke poteze i ona jedna vožnja sa probušenom gumom mi je bila fantastična,ali prošle sezone(dok nije otišao u NASCAR)je nešto popustio,nije više radio one lude poteze i nije mu vožnja bila tolko energična.

--- Kraj citata ---
čekaj tko je oni posljednji krug vozio sa puknuton gumon,Kimi ili Montoya.Ja mislin da je Kimi vozija

--- Kraj citata ---

Montoya :notworthy:-vozio i nije uspio do kraja odvozit.

IZd:
Senna broj 1.
...
...
..
...
...
Alonso prošle godine,...

a ovu godinu spoj McLarena i Alonsa  :toothy10:, iako isto tako mislim da je Kimi odličan vozač i ne bi mi bilo žao ako bi on bio prvak...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju