Tehnički kutak > Tuning skutera

osvjetljenje

<< < (2/6) > >>

Drnda:
jesi li rastavljao far do sada, nisi, onda mi nemoj govoriti da je h7 ako nije.. obe su h4,35 w, ali rijetko gdje se mogu opet te nabaviti, ja sam stavio obe te plave h4 55w.. i svijetli bijelo i malo baca na plavu...

Biker(ss):
nezz...danas sam slikao da vidim što je to unutra...
http://img10.imageshack.us/img10/1483/zarulja1.jpg/

Biker(ss):

--- Citat: Drnda-1 - 04 Travanj, 2009, 21:36:05 ---jesi li rastavljao far do sada, nisi, onda mi nemoj govoriti da je h7 ako nije.. obe su h4,35 w, ali rijetko gdje se mogu opet te nabaviti, ja sam stavio obe te plave h4 55w.. i svijetli bijelo i malo baca na plavu...

--- Kraj citata ---
I sam da pitam...hoće li to više struje trošiti da se akumulator ne uspije nafilat nakon nekog vremena pošto nisu 35w?

Drnda:
pa trositi ce vise normalno, ali meni se puni normalno sve...samo malo titra osvjetljenje table jer previse vuce...

Biker(ss):

--- Citat: Drnda-1 - 04 Travanj, 2009, 21:52:13 ---pa trositi ce vise normalno, ali meni se puni normalno sve...samo malo titra osvjetljenje table jer previse vuce...

--- Kraj citata ---
titra tokom vožnje ili kada stoji na mjestu...kada se obrtaji smanje...jer meni se vak i onak titra kada se smanje obrtaji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju