danas se nemos ni sigurno vozit. Sjecam se jednom kada su policajci pretukli maloljetnika koji im je bjezao na motoru. toliko su ga pretukli da je zavrsio na hitnoj i nisam siuran ali mislim da mu je paga jedan bubreg kada mene drotovi vide kao da su crnog djavla usred bila dana uocili i odma lizu pridame, a kada im nezelim stati iskacu predame kao bolesnici te su me jednom i palicon po glavi pukli
jucer sam se vozio sporednim cestama ngdje 30-50km iz gusta te gdje bih god naisao koji auto, prvo bi mi se zaljepio na 20 cm, a kada vidi da ja ne ubrzajem pukne po trubi. Da sam malo brze vozio neki bi me stari spijun vidio i rekao mi caci i materi. Jednom sam se potrkao na glavnoj cesti i otom je odmah cjelo selo pricalo kako brzo vozim i kako ovo kako ono itd. kada sjednem na tomosa, rugaju mi se kako mi je motor ofucan i neregistriran, kada sjednem na susjedovu vespu, rugaju se kako je stara ovo ono, a kada sjednem na lunu, govore mi da brzo nevozim (!?), a kada idem ispod 50 zabiju mi se na guz i trube.
najmrze mi je kada vozim pomalo pa me prestigne neki lik sa baotjanom sa blokadam i pocne po selu pricat da mi motor nis nevalja (lik ima 27god).
Danas je cudno vrjeme za vozit kada svak sjeda pred volan i nije dobro obucen, a da bi dokazao neke stvari, koje su po prilici glupe i besmislne, sam se pravi manit kako bi nesto dokazao nekome tko nema pojma nista o tome. Zato su svi motori na losu glasu i policija je superstroga prema njima