Tehnički kutak > Tuning skutera

Nije vrag da je zacvikala...

<< < (11/18) > >>

SlowRider:

--- Citat: Luka 0101 - 05 Travanj, 2009, 00:14:24 ---

--- Kraj citata ---

vidi se da je vozeno bez ulja, iako ne mora znaciti da je sada klip dobio sve riseve... imao sam i gori klip i masina je isla solidno  :zubo:

a sto se tice svijecice, ipak je to serijska termo grupa tako da sa svijecicom super bosna ne bi trebalo biti nikakve stete. Ali svejedno na novu termo grupu (serijsku) stavi NGK 8. Na kit 9-tku.

Luka 0101:
pod prsom nije fini ravni nego se osjecaju kutervi...
I doljnja karika mi se zapekla, uopce ne viri van...

rolly:
A koje si ulje stavljao? možda se pregrijao,jer vozili ste se u dvoje a to je zračnjak,masu ljudi se tako vozi pa zna zaribat

robert:
vozio sam se i ja sa kosilicom i miniwashom na luni od žitnjaka do velike gorice na punom gasu i ništa. moj stari serijski klip i dan daanas radi bez problema na jednoj drugoj luni. mislim da je ili pogrešno ulje, bez ulja ili pretopla svjećica.

rolly:
Pa zato me i zanima koje je ulje stavljao..jer ak se sve napravi kako treba skut nebismio nikako zaribat,al rekoje on da se odlomio komad svjećice pa je vjerojatno ona uzrok svemu..imao sam i ja rupa u klipu od krivih svjećica,glupo je samo što se te stvari nauče na teži način tj. tek kad ti zariba skut :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju