Tehnički kutak > Styling skutera
Naljepnice
BiVeR:
pa odi koji put na neki autoshow pa počapaj nalja ko u priči, a ako je to tako hitno odi do dučana kaj imaju te nalje, i neš ti 5 kuna za jednu nalju,imaš i po 10 remus al dobro, odi u neki dučan s kacigama , odjelima i čopi dainese nalje imaju sto posto, a što se tiče akrapoviča
JE** TE AKRAPOVIČ NA DVOTAKTNOJ PEDESETCI
StreetRunner:
--- Citat: BiVeR - 18 Ožujak, 2007, 20:49:12 ---pa odi koji put na neki autoshow pa počapaj nalja ko u priči, a ako je to tako hitno odi do dučana kaj imaju te nalje, i neš ti 5 kuna za jednu nalju,imaš i po 10 remus al dobro, odi u neki dučan s kacigama , odjelima i čopi dainese nalje imaju sto posto, a što se tiče akrapoviča
JE** TE AKRAPOVIČ NA DVOTAKTNOJ PEDESETCI
--- Kraj citata ---
zašto,objasni,nerazumin :laughing7: :glasses9: :frajer:
runnkt:
--- Citat: AeRRox - 14 Ožujak, 2007, 00:02:22 ---Evo ako mogu pomoci:
Pise ovako: Specijalizirana trgovina za izradu naljepnica...preko 500 modela, moze se i naruciti po zelji...
rade i folije za zatamnjivanje stakala... ukrasne lajsne privjesci po zelji...ima tih sitnica... znam da su privjesci 8 kuna...
Lokacija je Horvaćanska cesta 31b, obrt se zove "PRAVI SMJER" telefon je 01/3021-306 Mobitel je 098/9909-319 to se nalazi na krizanju Selske i savske, odmah ispred Jadranskog mosta, ispred te zgrade prolazi tramvaj broj 5 i 17.
--- Kraj citata ---
Bio tamo, nakupovao naljki cijelo čudo za svog runnera, stvarno ima svega, a cijene ovise o veličini; nekih 5,10,15 kn po naljki
Adriana:
ja na svom imam zakeljeno www.skijanje.hr
hehehehe malo besplatne reklame uvijek dobro dođe :toothy12:
BAD BOY:
vidil sam cromirane naljke na nekom skutu i baš jebenho zgleda, i mislim da su bile neke vatrice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju