Tehnički kutak > Styling skutera

Uklanjanje naljepnica

<< < (2/7) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: 3alfa3 - 04 Travanj, 2009, 16:01:51 ---Benzinom se najlakse skidaju ti ostaci ljepila

--- Kraj citata ---

Znam al jedan dio plastike sam tak probao pa mi je crna boja pobljedila,tak da usrat cu boju na scootu...

igor.sb:
steta benzina  :toothy11:

wd i ko sisa  :icon_thumright:

Drnda:
ja sam na svome tgb-u skidao bez ikakve pomoci, samo noktom zgulio i skidao, nigdje nije nista ostalo... i da recem svima koji govor da benzin dize boju, svi mi govorili da trebam nakon bojanja plastika sprejem baciti lak jer ce benga skinuti, ne skida nista, miniwahem upravo oprao i balo bengom skinuo neki shit na plastici i boja i dalje stoji...

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Drnda-1 - 04 Travanj, 2009, 16:38:58 ---ja sam na svome tgb-u skidao bez ikakve pomoci, samo noktom zgulio i skidao, nigdje nije nista ostalo... i da recem svima koji govor da benzin dize boju, svi mi govorili da trebam nakon bojanja plastika sprejem baciti lak jer ce benga skinuti, ne skida nista, miniwahem upravo oprao i balo bengom skinuo neki shit na plastici i boja i dalje stoji...

--- Kraj citata ---

Da al zavisi do naljepnice,neku sam skinuo bez problema i nista nije ostalo,a s ovim bočnim naljepnicama se ubijam,i da, benzin sjebe boju samo tak,bas sam probao skinut ljepilo s donjeg djela i fino sj#bo boju...al je odozdola pa se ne vidi kad ga normalno gledas...probao sam s kipucom vodom i krpom,nista,s majonezom,nista,s benzinom,ide al mi sjebe boju,e sad vise neznam sta...jedino taj wd imam nesto slicno doma ko wd samo ni to mi nije pomoglo...dajte ljudi predlozite nesto da skinem vise to sranje...

Drnda:
miniwash  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju