Tehnički kutak > Styling skutera

Uklanjanje naljepnica

<< < (5/7) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: neer - 05 Travanj, 2009, 03:15:06 ---svršiš po nakupini ljepenke i prdneš na to i dobro drljaš dok se ne zapjeni i pricekas da se usmrdi i skines vlažnom srnećom kožicom  :laughing11:

--- Kraj citata ---

Ajde konacno jedan pametni prijedlog.. :icon_biggrin:

YamahaSpy:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 04 Travanj, 2009, 15:34:03 ---Skinuo sam naljepnicu sa scoota uz malu pomoc fena,al se pojavio problem zato sto je od naljepnice na plastici ostalo ljepilo  :'( .E sad neznam s cim bi to ljepilo skinuo a da ne ostetim boju,skidao sam s bjele boje vec neke naljepnice sa svim i svacim al se nije nis primjetilo,dok se u ovom slucaju radi o crnoj boji i ako krenem skidat s nekim benzinom il necim slicnim boja ce pobljedit...pomoć!

--- Kraj citata ---
Ja sam koristio aceton za nokte.

PROOF:

--- Citat: YamahaSpy - 05 Travanj, 2009, 10:50:04 ---Ja sam koristio aceton za nokte.

--- Kraj citata ---
ja isto :) ja sam ima rossi replicu roxa i sve sam tako skinuo :) ak ti to kaj govori....

giannelli:

--- Citat: neer - 04 Travanj, 2009, 16:17:05 ---hahahahha ja nevjerujem cek jel ti to ozbiljno ili zajebancija..a jbg nemam majoneze moze ajvara?? ma napravit cu ja sendvic hahah....benzin ili vruca voda i krpa

--- Kraj citata ---
nemoj meni ne vjerovat, ne vjeruj onima iz 24sata.  :icon_biggrin:

pisalo je da majoneza ima kao nesto sto otapa to ljepilo. najozbiljnije.

Pupo:

--- Citat: igor.sb - 04 Travanj, 2009, 16:37:42 ---steta benzina  :toothy11:

wd i ko sisa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

potpis za wd.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju