Općenito > Generalno o skuterima

LIDL i Oprema za motoriste/skuteraše.

<< < (9/10) > >>

Nabukodonozor:

--- Citat: kristijanSR70 - 04 Travanj, 2009, 13:51:56 ---A kakve su one kacige integralne za 300kn?

--- Kraj citata ---

.. NE KUPOVATI !!! ...  :nono:

wonderkid:
lijepo si ti to pokupovao,mozda nije uvijek tocna ona izreka skuplje je bolje

ivanm:
u kojem lidlu, gdje ima najviše te opreme?

efz:

--- Citat: wonderkid - 29 Travanj, 2010, 09:20:06 ---lijepo si ti to pokupovao,mozda nije uvijek tocna ona izreka skuplje je bolje

--- Kraj citata ---
konkretno za hlace sam cuo od ljudi da su jako hvaljene na moto forumima, znaci od ekipe koji imaju i vece zahtjeve i ocekivanja nego ja (gledano za moje potrebe) stavljaju ih ih u rang kvalitetom hlaca renomiranih proizvodaca i do 2000 kn.............kako sam i reko rukavice meni nisu bile po gustu, ali sam ih uzeo radi cijene, isprobao i ljepo vratio.......ne kazem da je lidl najbolji, ali definitivno se da nac odlicnih stvari za dobru lovu :icon_thumright:

--- Citat: ivanm - 29 Travanj, 2010, 09:28:44 ---u kojem lidlu, gdje ima najviše te opreme?

--- Kraj citata ---
ovo o cemu pricam su iskljucivo akcije, znaci opreme koju sam ja uzeo vise nema, osim torbi, koznih hlaca, jakni itd., ta akcija traje od jucer http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-B9851281-7374050C/lidl_hr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=13030 a kolko vidim akcije su svako malo sada kako je pocela sezona .............zvao sam info telefon Lidla i zena mi je rekla da u svakom Lidlu u RH bude odreden broj artikala sa akcije (do isteka zaliha) tako da neznam informaciju gdje tocno ima najvise........ima i jos jedna dobra stvar, kada sam uzimao hlace nije ih bilo u Lidlu Zabok vise, nazvao sam besplatni broj sluze za korisnike rekao koji artikl me zanima, ostavio kontakt broj, ime i prezime i u roku par dana su me zvali da je roba stigla, znaci oni provjere gdje ima odredenog artikla i posalju ti u zeljeni Lidl, zena mi je cak rekla da cu biti obavjesten i u slucaju da hlaca koje sam trazio nema na stanju (da se ne nadas bezveze ;D)..........u roku 3 radna dana stigle hlace i to 2 komada, tako da sam uzeo i Slowu jedne, nije bilo straha dal ce mu odgovarat ili ne kad ih slobodno vratis :toothy12:

sada sam se prijavio na njihovoj stranici da mi stize na mail Newsletter tako da par dana prije budes obavijesten ak ima kaj zanimljivo :icon_thumright:

ivanm:
ovo je zgodno dole punjač za akumulator 70 kn..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju