Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (17/76) > >>

veka84sb:
Nikada nije problem ,prilagoditi brzinu nekome tko ne moze vise ...jer da svi furaju koliko mogu ,vozili bi precesto sami. Eto ljepo sto si dosao ,vidimo se i na drugim susretima.

E da Hac sarafi drze ,malo sam ga naganjao i sve 5 nema znakova popustanja diska...

hac:
naravna da drže,to su pug šarafi a uz to su 2 komada tuned by hac  :frajer:  ..........meni su super ova druženja na stazi a već su postala i redovna.....skoro svaki vikend.....vidimo se ovaj vikend u brodu pa sljedeći možemo opet nešt organizirat kod mene na stazi

veka84sb:
Evo za sve koji dolaze u SB da ne lutaju po motosusretu moj broj pa se cujemo.... jos nisam siguran gdje cemo zauzeti mjesto jer koliko vidim navala ce biti velika... Angazirali smo jednog poznanika za 5 pivi da nam cuva sator i mjesto dok smo u petak na poslu  :icon_thumright: 091/7985677

Jedan naputak za neiskusne... U SB ce biti jako puno motora ,samo pratite neki i zavrsit cete na motosusretu sigurno  :laughing7: Nrmojte se ravnati po nazivima ulica sa Google maps ili Earth jer nazivi nist ne valjaju...

Hac ,sta pijes? Nisi mi se potpisao na ona dva sarafa ,da podignem vrijednost skuteru! Obavit cemo to na susretu...hehe

Keky.sb:
evo da se i ja ubacim malo. zvao me vjeko i odlučio sam se za laganu vožnjicu do ng. bilo je ok, ekipa je super i nadam se da se opet vidimo u ng na stazi.

B.E.G.A:
Oćemo uskoro opet neki mini meet ?

Pale su nove savke mc29 pa da ih testiramo na stazi  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju