Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Nova Gradiška.....karting staza
[SB]Replica 180:
moje isprike sto opet nisam dosao :'( :'( , nakon subotnjih svatova i ludila , budenjem u ned misteriozno su nestali svi moji dokumenti :icon_scratch: :icon_scratch:
(naknadno pronadeni :toothy12:)
Pupo:
--- Citat: veka84sb - 28 Travanj, 2009, 22:12:09 ---hahaha ,znaci uhvati si me u kadar! Nego jel ima tko sliku od Kristijana, sve nas je pohvatao ,jel tko njega? :headbang:
Da nebi bilo zaboravljeno ...Kristijan se bio opremio paketom sokova sto su kasnije dobro dosli na stazi za hladjenje nakon krugova. Kavu je financirao hac u ugodnom kaficu u gradu koji je i disko ,tako da jedna vikend moram provjeriti kakav je nocni zivot u NG.
Neznam dali se tko sjetio slikati pile poredane ispred kafica?
I pohvala sto su na ovom susretu svi bili na stazi , nje nas bilo puno ali je bilo dobro.
Nego kada je slijedeci susret?
--- Kraj citata ---
Može u nedjelju, taman dolazim kući pa da skoknem malo do gradiške za vikend :D
kristijanSR70:
--- Citat: veka84sb - 28 Travanj, 2009, 22:12:09 ---hahaha ,znaci uhvati si me u kadar! Nego jel ima tko sliku od Kristijana, sve nas je pohvatao ,jel tko njega? :headbang:
Da nebi bilo zaboravljeno ...Kristijan se bio opremio paketom sokova sto su kasnije dobro dosli na stazi za hladjenje nakon krugova. Kavu je financirao hac u ugodnom kaficu u gradu koji je i disko ,tako da jedna vikend moram provjeriti kakav je nocni zivot u NG.
Neznam dali se tko sjetio slikati pile poredane ispred kafica?
I pohvala sto su na ovom susretu svi bili na stazi , nje nas bilo puno ali je bilo dobro.
Nego kada je slijedeci susret?
--- Kraj citata ---
Doneću idući put puno više sokića !!!!!!!
Ajmo organizirat opet nesto recimo 3.5 ha ekipa iz broda jel može ??????
da bilo je ok jedino je falila ekipa iz kutine a valjda decki nisu htjeli doć jer nije bila bas ok vrijeme..........
vjeko86:
paaaaa ja sam za,malo đir koji baciti po stazi :toothy9:
kristijanSR70:
vidičemo sta hac kaze.............
al ono na meetu 100 fotoaoarata 1000 kamera a slika ni vidit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju