Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (11/76) > >>

vjeko86:
vidimo se popodne  :headbang: :hello:

hac:
vidimo se naravno........može kao i prošli put oko 15 sati

vjeko86:
da se ne misli da meet nije održan,hehe,je održan je i to je bio mini meet :toothy10:

po meni bolje nego prošli put,ili je to samo zato što sam i ja skupio jaja i bacio đir po stazi,hehe,naravno,bilo je tu i bliskih susreta,ali to će se vidjeti na slikama,

poslije otišli na kavu,napričali se,ismijali se,i dobro,

od haca očekujemo isto par videa gdje se uliječe u šikanu, :laughing9: :laughing7:

uživajte

veka84sb:

--- Citat: vjeko86 - 27 Travanj, 2009, 02:05:27 ---da se ne misli da meet nije održan,hehe,je održan je i to je bio mini meet :toothy10:
po meni bolje nego prošli put,ili je to samo zato što sam i ja skupio jaja i bacio đir po stazi,hehe,naravno,bilo je tu i bliskih susreta,ali to će se vidjeti na slikama,
poslije otišli na kavu,napričali se,ismijali se,i dobro,

--- Kraj citata ---

Nakon nekoliko krugova , dogodio se kratak spoj izmedju Kristijanovog SR 70 i moje Gilere Runner ,sto je zavrstio sa nesto crvene "krvi" na tocku Aprilie od moje podnice i ranjenog nosaca tablice i ljevog zmigavca na SR... Mislim da ce biti slika sanacije ostecenja jako kvalitenom ljepljivom trakom  :laughing7:
Na slici se vidi ostatak boje na gumi od bliskog kontakta.... :jaojoj:
Mislim da su detalji kod haca na slikama ,gdje se jos vrsi krim obrada...  :laughing7:

kristijanSR70:
trenutno nemogu prebacit slike i video......Hac ajd ajd stavi slika...........

jel vam ovo poznato ???????

sta da takav podleti na zebri !!!!!!!!!!!!!!!!111  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju