Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Nova Gradiška.....karting staza
vuk:
a ja baš registriro NRG i planiro s njim doći. nema veze, sam ću napravit par krugova... i onda odoh kući :frajer:
veka84sb:
Pozdrav ...evo upravo stigli iz NG , nije sve proslo kako smo planirali nego zanimljivije. Staze danas nismo ni vidjeli ;) ne jer nismo htjeli nego jer nismo bili u mogucnosti zbog teh. poteskoca ,cije posljedice su ublazili Hac (koji je primio jedan skuter u svoju ergelu na oporavak) i Miklic koji je prevezao taj isti skuter do haca.
Ovim putem jos jednom hvala Hacu i Miklicu na pomoci!
Tehnicki problem: jedan od SKF lezajeva u bloku je odlucio biti neposlusan na vuk-ovom NRG-u sumljamo na tvornicki defekt
( naravno nista mi nismo krivi :angel9: :punicemi: )
Pupo:
Poz ekipa,
nekakvo zatišje u NG. Vozali se danas frendovi i ja i ošli sasvim slučajno do NG i reko ajmo malo na stazu. Mislio sam da će bit gužve, međutim nije bilo gužve. Odvozili desetak krugova, malo po NG i kući. Krenuli gore Hacovom ulicom i poslije onog blagog zavoja, mladi murjak snima radarom :toothy12: i sve super idemo nazad kad neki mileni s pegasom žutim drito pred murju a ne da je tero :laughing7: :D
B.E.G.A:
--- Citat: Area51 - 27 Rujan, 2009, 19:12:35 ---Poz ekipa,
nekakvo zatišje u NG. Vozali se danas frendovi i ja i ošli sasvim slučajno do NG i reko ajmo malo na stazu. Mislio sam da će bit gužve, međutim nije bilo gužve. Odvozili desetak krugova, malo po NG i kući. Krenuli gore Hacovom ulicom i poslije onog blagog zavoja, mladi murjak snima radarom :toothy12: i sve super idemo nazad kad neki mileni s pegasom žutim drito pred murju a ne da je tero :laughing7: :D
--- Kraj citata ---
Ajd da se dogovorimo za sljedeći week ?
hac:
što se mene tiče može u nedjelju :icon_thumright:
--- Citat: ---Tehnicki problem: jedan od SKF lezajeva u bloku je odlucio biti neposlusan na vuk-ovom NRG-u sumljamo na tvornicki defekt
--- Kraj citata ---
CSI by hac :frajer:..........ležaj je dobio po pixi jer je semering bio 1 mm previše uguran u blok.......ležaj je c4 i vjerojatno je zbog toga tak brzo nastradao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju