Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Nova Gradiška.....karting staza
veka84sb:
--- Citat: 2TDottore - 26 Kolovoz, 2009, 08:00:29 ---veka mislim da odrzavanje,cijena registracije,bolja vozna svojstva idu na stranu srke.......a mozda cak i pouzdanost ak je srka serijska.....
i tu dolazimo do zakljucka da je srka150-vxr 1-0.... ;D
--- Kraj citata ---
Za registraciju nisam siguran ali znam da 2t ima jako skuplju naknadu za okolis nego 4T , u odrzavanje ubrajam i potrosnju ulja koje poskupljuje samu voznju , zamjenu svjecica , miksanje ulja (jer svi vade mjesalice zbog zaribavanja) , uglavnom te sitnice koje zivot znace za 2T.
Vozna svojstva... ,meni Sr jednostavno ne lezi ,valjda zato sto sam navikao na Runner 50 pa mi je lakse kada sjednem na Vxr.
2TDottore:
naknada za okolis kosta 85kn....kaj se tice potrosnje ulja litra ulja je 50kn i traje 1000km a na vxru mjenjas ulje svakih 3000 a litra kosta 80kn sto bi znacilo da te 2T kosta skuplje 70kn po izmjeni ulja a svjecicu mjenjam svakih 5000 i kosta me 18kn a za vxra kosta preko 100kn sto bi znacilo da bi trebao mjenjat svjecicu svakih 25000 da dodjemo na 0 po troskovima.....a kai se tice uljne pumpe neznam zasto bi ju vadio na serijskom motoru....to su gluposti.....eventualno na jedno 30000 zamjenis mikroremen ak je potrosen i to je to......
a kai se tice voznih svojstva nema tog serijskog vxra koji ide bolje po zavojima od srke150 iz tog razloga sto se svaki vxr bez obzira na dva amortizera uvija i premekan mu je prednji kraj i plovi po cesti......a s druge strane kai se tice udobnosti vxr je daleko udobniji od srke pa onda dvako bira sta mu se vise svidja..... ;D
[SB]Replica 180:
--- Citat: 2TDottore - 26 Kolovoz, 2009, 08:00:29 ---veka mislim da odrzavanje,cijena registracije,bolja vozna svojstva idu na stranu srke.......a mozda cak i pouzdanost ak je srka serijska.....
i tu dolazimo do zakljucka da je srka150-vxr 1-0.... ;D
--- Kraj citata ---
imao sam vx, sp, i sad sr .... iako je runner kompletniji po nekim stvarima od srke , navedene stvari definitivno idu na stranu sra! :headbang:
mario_f15:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 26 Kolovoz, 2009, 12:45:53 ---imao sam vx, sp, i sad sr .... iako je runner kompletniji po nekim stvarima od srke , navedene stvari definitivno idu na stranu sra! :headbang:
--- Kraj citata ---
ma ljudi dobri su obadva i SR I VXR :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
hac:
a jeste zaspamali temu.......hoće tko dolazit u nedjelju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju