Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (7/76) > >>

hac:
mogu reć da je probni meet uspio,bilo nas je preko 15 scootera.....ekipe iz novske i SB......mislim da su svi oduševljeni stazom....vjerovatno če napisat dojmove

veka84sb:
Susret je bio ok ,dobar odaziv, iako je ovo kao pred susret za onaj glavni planirani. Sto se staze tice ,jako lijepo za skutere ,samo treba paziti na jednom dijelu gdje ima nekih ostecenja koja kvare dojam. Malo sam iznenadjen sto su samo rijetki odvezli koji krug na stazi ,neka trema ili sta ?? Meni je ovo bila prva prilika za odvoziti koji krug pa sam potrosio nesta goriva na stazi....a planiram to ponoviti skoro jer sada znam sta me ceka.
Hac je u kafiicu odgovarao na niz tehnickih pitanja i odma neki dogovori padali za dijelove ,koliko sam stigao primjetiti. Dio drustva imao je nekog didicu za zabavu pa su se pokidali od smijeha ,ali to ce netko od njih komentirati.

[SB]Replica 180:
moje isprike sto se na kraju nisam pojavio! u zadnji tren je prijevoz postao problem  :angry7: :angry7: :angry7:
ne bu se ponovilo!

B.E.G.A:
Evo par riječi i od novljana.
Svi oduševljeni stazom,bočnom nogarom se zapinje po zavojima,asfalt iznenađujuće dobar s obzirom na godište,jedino onaj jedan dio jebe pred oštri zavoj.
Šteta što nisu svi vozili. Ja i moj DiTech odvozili 7-8 krugova i dosta nam  :toothy9:
A onaj lik na terasi u bircu je bio kino živo  :laughing6:
Bilo je dobro,a nadam se da će nas na pravom meetu biti još tolko.

Hac kak bi ja mogo dobit ostale slike ?

kristijanSR70:
Vjeko,ti si sliko,stavi fotke..nadam se da ce i 26 bit super

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju