Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (59/76) > >>

kristijanSR70:
S obzirom koliko sam vremena imao za radit to,felge,stopove,rep,dobro je i ispalo,ovo je trenutno jer je visebojan s efektom u papirima pa sam zato farbo i to radio,i tako za tjedan dva ide sve novo.

mario_f15:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Kolovoz, 2009, 11:58:57 ---S obzirom koliko sam vremena imao za radit to,felge,stopove,rep,dobro je i ispalo,ovo je trenutno jer je visebojan s efektom u papirima pa sam zato farbo i to radio,i tako za tjedan dva ide sve novo.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

hac:
dobro malaguti izgleda uživo,kristijan je iznenađujuće dobro ofarbao felge i plastike s obzirom da je sprejom radio  :icon_thumright:

......što se tiče videa teško da če bit ovih dana,u nedjelju kad sam se vratio sa staze crkao komp,jebeni usb čip na matičnoj riknuo pa još saniram štetu

veka84sb:

--- Citat: hac - 13 Kolovoz, 2009, 20:52:44 ---dobro malaguti izgleda uživo,kristijan je iznenađujuće dobro ofarbao felge i plastike s obzirom da je sprejom radio  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I ja se slazem! Jako dobro sa obzirom da je radjeno spejem! Krisistijan skut je lijep samo jos da je malo brzi ;)

cameosb:
ja čekam idući tjedan da i meni ofarba neke dijelove sprejem :) kiki javi se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju