Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (53/76) > >>

Pupo:

--- Citat: vjeko86 - 09 Kolovoz, 2009, 20:58:22 ---a ti ne znaš sam doći,ajde barem nije bila gužva :jerk:

Bilo je odlično,najbolje mi na kraju bude u birtiji :laughing11:

--- Kraj citata ---

Treba netko ići ispred mene da probija zrak da iscjedim koji km više! Ipak ja vozim serijalu :D

Opet nešto škrtarite sa slikama!!!

veka84sb:
Jos jedan susret iza nas, kao i inace dobro druzenje , vrijeme staze nije oboreno.
 Kristijan je vozio 44 sekunde
 Hac oko 45 sto i dalje nije blizu rekorda od 41
.... trazi se netko da skine vrijeme staze.

Vuk... vozio ,ali nisam toliko mogao cekati na suncu da mu stopam cijeli krug pa proglasavan njegovo vrijeme ∞  ;D

mario_f15:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 09 Kolovoz, 2009, 21:49:52 ---bilo je predobro, ekipa je prva liga ( osim vjeke!)  :icon_thumright: :icon_thumright: 
i na povratku kuci nrg ganja minareli_tjunera    hahahhah ne mozes mi nista njanjanjanajnajnja

--- Kraj citata ---
zasto osim vjeke?
sta ti je on radio?heh :icon_biggrin:

AJMO neke slike ?
kristijane meci slike da vidim masku sto si unakazio,sj#bo,,nisi trebao tako napravit
 :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

[SB]Replica 180:
ma vjeko je postao kurcevit momak, gasira srku  ovo ono............ al ne bijezi nrgiju  :toothy9: :toothy9:

vuk:

--- Citat: veka84sb - 09 Kolovoz, 2009, 22:42:27 ---Jos jedan susret iza nas, kao i inace dobro druzenje , vrijeme staze nije oboreno.
 Kristijan je vozio 44 sekunde
 Hac oko 45 sto i dalje nije blizu rekorda od 41
.... trazi se netko da skine vrijeme staze.

Vuk... vozio ,ali nisam toliko mogao cekati na suncu da mu stopam cijeli krug pa proglasavan njegovo vrijeme ∞  ;D

--- Kraj citata ---

e skinut ću ja taj vaš rekord!!!  ...samo neznam kada... :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju