Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (46/76) > >>

Pupo:
opet se nešto nećkate. A bar će biti manja gužva :D

igor.sb:

--- Citat: veka84sb - 03 Kolovoz, 2009, 23:57:30 ---Dolazim i ja . Kristijan moram pogledati sta ti to sada vozis ...veceras sam vidio  u SB tvoju Apriliu na parkingu.

--- Kraj citata ---

ne bi ti stao malo, jel smrdimo?  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

vuk:
ma proletio sam i ja jućer na NRG-u pokraj vjekine kuće, nisam smio stat da me vjeko ne napadne za dizne. ;D

veka84sb:

--- Citat: igor.sb - 04 Kolovoz, 2009, 21:02:36 ---ne bi ti stao malo, jel smrdimo?  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Rekla mi je mama da se ne smijem druziti sa vama ,jer vi na parkingu dilate malossi naljepnice iz Bosne i kradete kapice sa ventila.   :beah:

A sada ozbiljno ,stao sam samo kratko kada sam prvi puta prolazio ,razmijenio rijec dvije sa vjekom, jer me kolega cekao ,pa smo otisli na poloj da nam komarci malo krvi popiju. Stat cu iduci puta kada ne budem morao curu kuci vozit...

vjeko86:
 :laughing11: :laughing11: :laughing11:,malossi iz Bosne,znaš da i ima razlike od talijanskih origigi :drunken_smilie:

--- Citat: vuk - 04 Kolovoz, 2009, 22:07:28 ---ma proletio sam i ja jućer na NRG-u pokraj vjekine kuće, nisam smio stat da me vjeko ne napadne za dizne. ;D

--- Kraj citata ---
pa normalno da si proletio kad mi je kratka ulica a NRG-i negdje grabi cestu,a za dizne i nisi ih dužan donijeti nego ja doći po njih :icon_thumright: :),ako se sjetiš i budeš voljan povezi mi ih do NG,da i one vide puta :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju