Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zip Sp
Nero:
--- Citat: wonderkid - 26 Listopad, 2010, 18:02:46 ---cijena za zipa 98 godiste 1100eura,gledaju se godine a ne kako je slozen skut,za tog zipa neces dobis vise od 4000kn
--- Kraj citata ---
bas obrnuto, evolution ili mhr zip nemogu kostati isto kao i serijala istog godista. za original zipa nemozes dobit vise od 4000, ali za trkaceg mozes. Ebay.it pa guglaj
wonderkid:
--- Citat: Nero - 26 Listopad, 2010, 19:56:41 ---bas obrnuto, evolution ili mhr zip nemogu kostati isto kao i serijala istog godista. za original zipa nemozes dobit vise od 4000, ali za trkaceg mozes. Ebay.it pa guglaj
--- Kraj citata ---
informirao sam se dosta,HE zipovi se prodaju po manje od soma eura,bio je jedan zipac tu na forumu HE i vozen na utrkama za 6000kn se prodavao,radije ako ga prodaje neka skine djelove i proda ga posebno a zipaca pod serijalu i sigurno bi vise para zaradio
2TDottore:
ne prodaju se HE zipovi za 1000eura jer samo ovjesi trkaci kostaju skoro tolko a di je sve drugo....realna cijena pravog HE zipa je oko 1500eura pa na vise ovisno kolko je onom kom prodaje hitno i dal zip ima paire il nema a ovaj sta se prodavo za 6000kn puno mu je falilo do pravog HE...
wonderkid:
--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2010, 20:58:11 ---ne prodaju se HE zipovi za 1000eura jer samo ovjesi trkaci kostaju skoro tolko a di je sve drugo....realna cijena pravog HE zipa je oko 1500eura pa na vise ovisno kolko je onom kom prodaje hitno i dal zip ima paire il nema a ovaj sta se prodavo za 6000kn puno mu je falilo do pravog HE...
--- Kraj citata ---
kolko se ulozi u HE vrijedi on i preko 2k e ali jos nisam cuo da je neko prodao HE skut za trke preko soma eura,je da sam obisao cijelo njuskalo i auti.hr i jos neke stranice i dosta u zadnje vrijeme gledam trke i HE skute po trkama i jos nisam vidio prodaju vise od soma eura,mozda ja grijesim ali ovo sam zakljucio na dosadasnjim cinjenicama
2TDottore:
a di si ti to vidio tolke HE zipove da se prodaju pa znas da se prodaju za 1000eura....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju