Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Speedfight 2 - pomoc oko uredivanja

(1/2) > >>

alen777:
Pozdrav ljudi!

Evo danas sam upravo napravio account,stoga ako sam na krivi topic postao temu,bez ljutnje molim vas  :)

Evo ovako,prijatelj me je malo nabrijao kako je sredio svoj skuter,pa sam se i ja malo zainteresirao!

Naime,radi se o Peugeot Speedfight 2 iz 2005g,relativno nov,samo 9000km...

Znaci htio bih ga malo "nabrijati", cisto tako da ga malo obnovim,na njemu je sve serijsko koliko znam,max brzina koju postize skutercic je 75-6kmh.

Kolega mi je preporucio sljedece stvari da si narucim :

LeoVince Zx

Set rolica malossi 7g

Set federa za kvačilo

Malossi Red Spunge

Veća dizna za karburator

i ja bih si osobno stavio
http://www.skuterdoktor.pl/images/img_mn/13951_tacho_koso_speedfight_web1.jpg
ovaj sat da mi malo ljepse izgleda   :)

Eto,pa bih vas molio da mi kazete,kad promjenim sve ove navedene dijelove,sta mogu ocekivati od skutera!

Hvala!

speed:
ako narucujes izvana nemoj zx stavljati,moja preporuka,

stavi si i malossijev multivar s njim ces dobiti linearnije ubrzanje,i ovo ostalo je ok,dobit ces na ubrzanju i kranjoj brzini

alen777:

--- Citat: speed - 03 Travanj, 2009, 13:01:17 ---ako narucujes izvana nemoj zx stavljati,moja preporuka,

stavi si i malossijev multivar s njim ces dobiti linearnije ubrzanje,i ovo ostalo je ok,dobit ces na ubrzanju i kranjoj brzini

--- Kraj citata ---

necu nista narucivati izvana,osim ovog sata,koliko sam zapamtio kolega je rekao da ga nema bas kod nas..

a sta preporucujes onda za auspuh?

btw.

znas mozda o kakvom se tu auspuhu radi?

n0n4m3:
ovaj sat ces morat izvana narucit  :icon_biggrin: i cjena je paprena  :laughing7: mogli bi skupa narucit  :icon_biggrin:

prvo uzmi multivar  :icon_thumright: a spuh gledaj neki da moze i na 70ccm .. jer poslije ces to stavit  :toothy12: znam po sebi  :laughing7:

alen777:

--- Citat: n0n4m3 - 03 Travanj, 2009, 14:21:37 ---ovaj sat ces morat izvana narucit  :icon_biggrin: i cjena je paprena  :laughing7: mogli bi skupa narucit  :icon_biggrin:

prvo uzmi multivar  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

gledao sam vec,130eura dode

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju