Tehnički kutak > Tuning skutera
elektricna vodena pumpa (par pitanja)
speed:
--- Citat: animatrix - 02 Travanj, 2009, 19:13:21 ---znaci el. vodena bi trebala zamjeniti pumpu koja se vrti preko radilice? zasto bi prelazio na to ako imas vec vodenu?
--- Kraj citata ---
to se prelazi samo na jacem midracu i high end-u
Aleks:
Da ne moras otvarat blokove kad radis reparaturu i pregled pumpe, a ako je jaci setup, vjerojatno da rastereti radilicu.
seba:
--- Citat: speed - 02 Travanj, 2009, 19:15:04 ---to se prelazi samo na jacem midracu i high end-u
--- Kraj citata ---
on ide na evo2,kupio je od mene dpr-a. prava vodena kao sta je bosch je ja mislim oko 100ojra mozda cak i vise malo
vpucko:
--- Citat: animatrix - 02 Travanj, 2009, 19:13:21 ---znaci el. vodena bi trebala zamjeniti pumpu koja se vrti preko radilice? zasto bi prelazio na to ako imas vec vodenu?
--- Kraj citata ---
zato sto na jacim setupima su velika naprezanja i veliki okretaji za taku jadnu serijsku vodenu,,, a i prednost je sto skidas fizicko opterecenje sa radilice = more RPM :)
neer:
--- Citat: seba - 02 Travanj, 2009, 19:18:30 ---on ide na evo2,kupio je od mene dpr-a. prava vodena kao sta je bosch je ja mislim oko 100ojra mozda cak i vise malo
--- Kraj citata ---
jbg skupa je ali je prava stvar,a ne ovi ostali drlozi po sc-u i sta ti ja znam to sam glupavi svabe stavljaju :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju