Općenito > Generalno o skuterima
gilera sp 180
180fxr:
ja se vozim lijepo na sp-u.. takoder nekad se malo izludiran i do sad nikad nisam pao..osim jednom al to je bilo s zadnjeg :frajer: Samo moras bit normalan i moras znat procjenit situaciju... i naravno..ne sjest prvi put na sp-a i ic divljat..evo ja sam bas danas..frend uzeo r1 i da mi da se vozim.. prijatelju prvih pol sata nisam prelazio 80 dok ga ne skuzim jer znam da ako se skucam i on padne na mene da od mene nis nece ostat.... al jbg na kraju sam ipak morao izac na autoput i stisnut ga...al po normalnim cestama a pogotovo ovim zadrtim zagrebackim se nikad ne vozim bas preludo jer su ceste katastrofa.. tamo gdje se moze vozit se vozim a tamo gdje ne..jednostavno laganini... :icon_thumright:
Drnda:
ma mene ne pere to da moram stalno voziti max, najcesce se vozim 40-60 kmh ono bas laganini, nemam ga volje stiskati, a kada izadjem na ovorenu cestu onda idem nekih 80 po satu
gokiSP:
--- Citat: Mr J - 04 Travanj, 2009, 20:20:26 ---@gokiSP (serijski pimpac :) ) : Naravno da sam rekao da ima iznimki... covjek najbolje uci na svojoj kozi, imao si srecu da prvi pad nije zavrsio prebolno pa si poceo malo razmisljati ali s godinama dodje nesto i u glavu :)
Slazem se s time sto si rekao jer se u biti u potpunosti slazes samnom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hehe eto sve smo im objasnili i mislim da se ru nema vise sta objasnjavat... :toothy11:
Zack04:
najbolji skuter ikad napravljen
CoK:
:sign113:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju