Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Popunjavanje profila
Reponja:
Baš gledam, nisam ni ja daleko... :laughing6:
Dobro, bar bi lokaciju trebalo napisati, kad već ne i skuter..
I dalje će ostati mogućnost izbora, ali možda netko naleti
na ovaj topic pa shvati da će im tako ljepše izgledati profil...
steeef:
--- Citat: giannelli - 11 Svibanj, 2012, 00:59:19 ---da se nadovezem na temu.. Trea zabranit ove djecje fore gdje pisu gluposti i romane u rubrike, kit, auspuh itd. Gledam neki dan jednom clanu pise Kaciga: na laktu :sad1:
:nono:
--- Kraj citata ---
a kaj tebe boli kiflon kaj si neko napiše u profilu?
sigurno nemre gore izgledat nego natpis OPREZ NA TRŽNICI i -1 trgovina ::)
Miki-speedy:
--- Citat: steeef - 11 Svibanj, 2012, 18:39:11 ---a kaj tebe boli kiflon kaj si neko napiše u profilu?
sigurno nemre gire izgledat nego natpis OPREZ NA TRŽNICI i -1 trgovina ::)
--- Kraj citata ---
Too,too :headbang: :icon_thumright:
giannelli:
jao jao, kaj tebe boli sto mene muci. Ne muci me to, al glupo mi je, izrazavam svoje misljenje.
To za trznicu ste mi vi nametnuli, neka zavjera, nikoga namjerno nisam prevario niti sam ikoga prevario to kao prvo.
Grale:
--- Citat: giannelli - 11 Svibanj, 2012, 21:30:31 ---jao jao, kaj tebe boli sto mene muci. Ne muci me to, al glupo mi je, izrazavam svoje misljenje.
To za trznicu ste mi vi nametnuli, neka zavjera, nikoga namjerno nisam prevario niti sam ikoga prevario to kao prvo.
--- Kraj citata ---
namjerno ili ne,ali ipak jesi...no nebitno,nisi ti bitan u ovoj temi...
ja se slažem barem da većina napiše svoju lokaciju ili u profilu ili u avataru,jer recimo gledaš neke sitnice za kupit i ne isplati ti se da ti šalje,pa dok ga kontaktiraš,dok on odgovori već prođe tjedan dana...nek svako radi kak oće,njemu je u interesu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju