Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Popunjavanje profila

<< < (3/8) > >>

SlowRider:

--- Citat: ChRiStIaN - 02 Travanj, 2009, 06:53:53 ---mora se stavit cijena  :laughing7:

--- Kraj citata ---

eladio brisi ona pravila za oglasnik  :laughing7:

DvdAerox:
Neznam zasto bi nekome trebala lokacija za davat pomoc, mislim ako netko pita gdje moze nesto kupit ili slicno, kazes mu taj i taj ti zastupa to i to ili kod ovog ili onog mozes narucivat sa interneta i bok...
Za vecinu pitanja mislim da nije vazno niti rec sta se vozi jer ionako tu vecina pita dal je bolji tt od zx-a ili dal je bolji speed control od multivara i koji eventualno da kupi....
Na kraju, nek svatko radi sta hoce, ne vidim zasto bi to bilo obavezno...

Bruno1990:
To je najmanji problem, stavis sliku i ime grada cisto dosta..., dok neki mogu nabacat gluposti kakve god žele..ne zamjeram nikom  :icon_thumright:

Drnda:
a dobro nisam bas sada mislio bas MORAS ali mislim da u zadnjih nekoliko dana je nekoliko njih pitalo za rijesenje problema a nit tko zna sto vozi niti koji mu je setup, a grad mislim zato jer kada pitaju moze tko osobno pomoci ili koja je njemu najbliza trgovina...

divljakusa:
moj je lijepo popunjem....i mislim da bi swi trebali bar osnowne stwari stawit (od kud si, i kai woziŠ)....ostalo je i tak nebitno....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju