Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli setup due+

<< < (11/14) > >>

smmania:
ja slazem kompletan setup na serijsku struju pa cemo vidjet kako ce se ponasat ,ako rikne na pedale   ćemo :icon_biggrin:

doritos:
hm...neznam kaj da napravim, koja je najbolja solucija da to rjesim i bok...

J.U.R.C.A:
a)
ZUTI FEDER KONTRASTA i rolice za multivar oko 3,6~3.8. sve preko toga je overkill za remen.
nadalje.usporedujes radilicu piaggio i minarelli a totalno su razlicite.
piaggio radilica je po defaultu jaca jer ima 12 mm iglicasti lezaj i nesto krupniju klipnjacu dok minarelli radilica ima 10 mm iglicasti.

B)
Duo plus je grijeh voziti sa serijskom getribom na minarelli agregatu. imas produljenje za kupiti od malossija 13% i to se meni pokazalo optimalnim.

c)Cemu forsirate deltu malossi kada imate za kupiti rms kvacilo(replika delte) a za duplo manje novaca a isto ima mogucnost stelanja.to kvacilo u kombinaciji sa rms wing bellom(takoder replika wingbella malossija) i maximalno ce te prenjeti snagu sa remenice na kotac!

gumy:
bolje uzmi deltu, to je provjereno, frend uzeo metrakit prorace kvačilo i odljepila se pakna nije prešo 100km.. a isto ko delta izgleda, federi i sve identično, čak su i pakne bile masivnije..

meni se bolje pokazao crveni centralni, sa žutim je sporije hvatao okretaje u međuubrzanjima preko 50 na sat.

ak imaš multi onda probaj sa 3.6 rolicama kak je jurča rekao, ak ostaviš zubčanike alnasera i sve onda će ti se vrtiti oko 12500 na ful gasu.

J.U.R.C.A:
rms je provjereno jer je 3 skutera radilo kod mene sa tim. a za cjenu jedne delte ovdje dobije i zvono i kvacilo!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju