Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 125-servis, što sve?

<< < (2/3) > >>

Crni91:
on ima serijski vario....7.4gr

Utroba-FX:
pa jel napisa da ima malossi vario....ako ima serijski nek stavi onda 6.1gr ka sta ja imam..i leti....

Aleks:

--- Citat: Crni91 - 02 Travanj, 2009, 23:20:59 ---on ima serijski vario....7.4gr

--- Kraj citata ---

Tko tu sad koga j*** ?

--- Citat: Shema - 01 Travanj, 2009, 20:16:00 ---
Kugle od koliko grama za Malossi variomat, jer neznam od koliko su ove sad u njemu?[/i]

--- Kraj citata ---

Runner VX:
ulje 5w-40 agipovo kupi, u bilo kojem dućanu recu ulje za mašinu za vx-a i to će ti sigurno dat... i vidi si u getribi ulje za svaki slučaj, litra svakog ulja ti je oko 80-90 kn ...

gun_rider:

--- Citat: Shema - 02 Travanj, 2009, 20:12:24 ---Ok, hvala.

Vecinom me zanimalo ovo za svjecicu koju toplinsku vrijednost i ulje.

Btw jel ima kakve veze to što će skut većinom se vozit ljeti ovdje po Splitu di su temparature oko 35+ C, i malo duže relacije oko 40-50 km od komada. Jel treba manju ili veću toplinsku vrijednost u tom slučaju uzeti, ili ostati na ovoj "8"?

Za Kevlar remen, uzeo ga Crni91 sa foruma na svoga i kaže da je smeće, zagušia je skut, tako da ću rađe uzeti serijski.

I imaš preporku što još mijenjati sad na malo većem servisu ajmo to tako nazvat? Da sad opdmah to riješim sve, da preko ljeta nebi trebao odvidavati i zavidavati po njemu. :)

--- Kraj citata ---

ista stvar kod mene, ubia mi je start totalno...neću ga više uzet da mi ga đabe daje :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju