Općenito > Propisi
Tehnički
Iwo SR Tuono:
--- Citat: SPecial - 21 Veljača, 2010, 02:21:28 ---Je li moguce prebaciti plastike i tablicu na isti model skutera,njega registrirati i nakon toga prebaciti plastike na svoj motor i tablicu?
Moguce je ako ne gledaju broj sasije.
Gledaju li na tehnickom broj sasije?
Ako je itko to radio neka napise iskustva. Unaprijed hvala.
--- Kraj citata ---
dobro vidi sad, nitko nije krelac baš toliki, ako ti čovjek na tehničkom baš oće izać u susret samo broj šašije i brzinu će i pregledat i ako je ok pustit će te, nemoš doć baš sa papirima od jednog motora a šasijom od trećeg :laughing6: :laughing6: jebiga onda podcjenjuješ i ovog šta radi tehnički i cijeli sistem
petarpan:
upravo se vratih s tehnickog pa da podijelim neka nova iskustva posto neki od vas jos nisu isli ove godine
isao sam u auto remetinec ko i do sada
do sada je uvijek bilo na valjke i bjezi doma
a danas... ko da sam dosao papamobil regati.
majstor mi je prvo provjeravao svjetla, zmigavce, zatim ga je izvezao malo van da isproba kocnice, vratio se i nes se zagledavao oko amortizera, ljuljao ga, stiskao da vidi kak delaju.
ja stojim sa strane i nevjerujem. onda je cuo da nes lupka (nemam pojma kaj jer ja nisam cuo) i nastavio inspekciju
na kraju su dosli i valjci (52,1kmh) i konacno dosta
e da, i sad po novom svako vozilo koje dodje na tehnicki moraju slikati
da sam prvi put bio ovdje rekao bih da su neki zaguljeni a ovak izgleda da je stigla neka nova direktiva s vrha
cak mi je lik progledao kroz prste za pregorjelu zaruljicu tak da ocito nije on taj koji me htio zaj...
eto toliko, citso da znate
ToNYGP1Racing:
Postaju sve gori i gori... ::) Inace kad sam ja iso regat frajer je provjerio samo broj sasije i to je to. :drunken_smilie:
salej600:
Uh sve gore i gore. Ja debelo razmišljam da svoj prebacim na veliku tablicu. Više mi je tih blokada dosta, a tek da me negdje odmjere ......
dhorvat:
--- Citat: salej600 - 17 Ožujak, 2010, 20:43:41 ---Uh sve gore i gore. Ja debelo razmišljam da svoj prebacim na veliku tablicu. Više mi je tih blokada dosta, a tek da me negdje odmjere ......
--- Kraj citata ---
Velka tablica i to je to. Tak je najbolje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju