Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (18/154) > >>

junior:
Pozdrav....

Jel se za tehnicki treba imat oba dva retrovizora il je dovoljan samo lijevi???

marko.p:
na derbiu dobis samo lijevi kad ga novog kupiš pa je dovoljno

Trinad:

--- Citat: enigma - 13 Lipanj, 2007, 10:57:53 ---meni se bliži tehnički, za nekih mjesec dana...
blodade su gore, sve ok, svijetla rade...jedino nemam desni retrovizor...
ovdje sam pročitao oprečna mišljenja o tome, neki kažu može neki ne...
dakle, od kompetente osobe bi molio točnu informaciju, trebam li kupovat taj fuckin desni retrovizor za tehnički ili ne?
ako može i neki citat iz Zakona...

--- Kraj citata ---

--- Citat: Nikon - 13 Lipanj, 2007, 14:07:58 ---netreba ti citat dosta je jedan retrovizor livi ili desni..
ja san rega skuter samo s livin zalipljenin super bondon za nosac  :toothy11:
i ne netrebas kupit drugi retrovizor  :glasses9:

--- Kraj citata ---

E vidiš, mene je radi toga rušio, morao sam imati oba dva :dontknow:

mrcina:
ovako po ZAKONU O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA tehnički i registracija vrijede od datuma do datuma na prometnoj dozvoli i ni dana duže. policija ima naredbu da tolerira 15 dana po isteku registracije i ne naplačuje kazne.

osiguranje vrijedi od datuma do datuma ali i od toliko i toliko sati što je napisano na polici.
to što svi govore da polica vrijedi još 30 dana od dana isteka je netočno več osiguranja toleriraju odstupanje do 30 dana od sklapanja osiguranja do isteka prošlog osiguranja.

ako doživite prometnu i budete krivi osiguranje vam neče izači u susret makar je polica izašla dan prije prometne več bu rekla plačajte troškove popravka sami.

SPecial:
Je li moguce prebaciti plastike i tablicu na isti model skutera,njega registrirati i nakon toga prebaciti plastike na svoj motor i tablicu?
Moguce je ako ne gledaju broj sasije.
Gledaju li na tehnickom broj sasije?
Ako je itko to radio neka napise iskustva. Unaprijed hvala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju