Općenito > Propisi
Tehnički
Corector:
Zlu ne trebalo za duze ture, a u gradu, i to jos na mopedima, bas i nema smisla. Zapravo i ima, jer ti nitko nece s autom stat, tek onda te vjesto zaobilaze.
Inace Lidl je nudio te malecke pomoci po 30kn, jednu sam kupio jos prije nekoliko godina, ipak se vozim svugdje.
3alfa3:
--- Citat: Corector - 02 Ožujak, 2021, 15:36:50 ---Zlu ne trebalo za duze ture, a u gradu, i to jos na mopedima, bas i nema smisla. Zapravo i ima, jer ti nitko nece s autom stat, tek onda te vjesto zaobilaze.
Inace Lidl je nudio te malecke pomoci po 30kn, jednu sam kupio jos prije nekoliko godina, ipak se vozim svugdje.
--- Kraj citata ---
Gledao prije pola godine/godinu lika na jutubu sa motorom kaj je stao negdje u Lici ili gorskom kotaru motorom jer je cesta bila zatvorena zbog nesrece. Auto udario nekog dedu. Deda krvari junacki iz noge (mogao izgubit dovoljno krvi da umre). NITKO od desetaka auta koji su cekali nisu izvadili svoju prvu pomoc da barem zaustave krvarenje nego je on to napravio do dolaska hitne. Cak su se i gurali autima i kamionima pol metra od lika kaj krvari ko zaklana svinja da dodju sto prije na svoje odrediste. Zbog 50-100kn koliko kosta PP ce ljudi pustit da neko umre. Gamad.
Ali, taj video mi je pomogao jako puno: znam kaj mogu ocekivat ak naj**** negdje s motorom i ovisim prakticki sam o sebi.
vrba23:
Ja danas bil sa skuterom na tehničkom u križevcima i nije uopće pital za prvu pomoć :)
Oliverxxx2:
A kolko sam čuo križevčani inače traže dlaku u jajetu
Tomi_ZG:
Evo friški info iz prve ruke,za prvu pomoć ni spomena,a one kafanske priče koje se pišu tu po forumu da više nitko ne prolazi sa ZX-om su samo kafanske priče jer ja sam prošao,znači lik spuh nije ni pogledao,a dosta prdi jer je vuna zapunjena uljem,još ko za k**ra* svječica je na valjcima počela jebat i propucavat,blokada je bila prsten 10mm,ali je zato gledao svu rasvjetu,promatrao žarulje,dimenzije guma,stanje diskova,kočnice na valjcima,ali ne smeta jer to sve valja,čak ni za razderani sic nije niš reko ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju