Općenito > Propisi
Tehnički
Tomi_ZG:
--- Citat: DNKZ - 20 Listopad, 2020, 11:36:48 ---Kako je dečki bez original auspuha u zadnje vrijeme na tehničkom? Buraz je čuo da moraju fotkat kao, pa mora biti original?!!!
--- Kraj citata ---
Pa fotkaju već valjda 5 godina,meni zx odnosno tt ne doživljavaju godinama,a slušam svakakve kafanske priče da neću proć,mada to ovisi o ispitivaču,a i stanici
Ja samo čekam da mi jednom seru a onda bu show program,jer kak sam već par puta tu pisao,ajmo onda atestirat i zamjenske spuhove na autu,a za to nitko ne sere,normalno tu ne računam one fart canove,al evo imam zamjenski spuh na autu,nov,bio je na tehničkom i nitko ga nije doživio,spuh od lokalnog spuh-majstora,ima E oznaku ak ne denes,i kaj ćemo sad?
rs50e9:
poceli su stiskat
npr idem na isti tehnicki vec 15god, isti lik nam radi osguranja u zlatna vremena je imao izjave donesi kolica iz konzuma sve moze proc tehnicki
a jucer me srusili imam facelift farove(orginal hella 800e komad) na autu koji nije facelift, i to je to. atest ili pad. birao sam pad i stavio stare farove koji su matirali, propustaju vodu, nosaci sjenila pukli tuku u pod) i s tim proso tehnicki, al novi hella orginal brutalno stanje to nemoze vise
matija84m:
Dobro to i je kakvi nam donose zakone i pravila. Pa ljudi nemaju obrazovanja :nono:
Uvukli se na visoke pozije i dirigiraju neka pravila, a ne razume ni osnove :nono:
Al bit ce to jos gore svakim danom.
Tomi_ZG:
Da,sišli s planine i sad kroje zakone,a ne znaju ni abecedu izdiktirat
avr freak:
najbolje mi je kad stavlja potpis, užasno pametan, visok nivo, a kad ono potpiše mi se tiskanim slovima :dontknow: :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju