Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (138/154) > >>

dario007:
Moze li se pod tim atestom od 260ak kn upisati vise stavki?Druge dimenzije guma,auspuh,retrovizori i slicno...

Ili recimo orginal auspuh imam sc46,a ja bi htio sc08 ili u mom slucaju sm06 od sp-a 180cc

tdj595:
Danas bio na tehnickom, 370kn s osiguranjem vozaca i suvozaca.
Ugl. spojio sam kondenzator 2uF, i to bez prekidaca pa je bila odspojekna blokada od mase dok sam se vozio do stanice i valjda je dotaknuo plus kondenzatora ramu kako je to sve skupa visilo, i sat se resetiro na 00000.7 km. Tako da liku nije nista bilo jasno gleda radi km/h, i nista prepisao kilometrazu, kaze vidim 70 kubika ima li blokadu. Kako je 2uF puno previse jedva ga je dovezao do valjaka i jedva navrtio 33kmh, ali eto proslo je. I jos je tablica zalijepljena crnom trakom jer nemam nosac bez sarafa. I auspuh naravno nije org. I nisam ni stavio zadnji blatobran. Stvarno sam mislio da nema sanse da me pusti

matija84m:
Haha. Kazes resitirao se. :icon_scratch:
O kojem je skuteru rijec da ne trazim sada.

tdj595:
Nrg power. Tj ugasio se sat potpuno u voznji i onda ugasio upalio skuter i poceo je pokazivat milje a ne km, i brojac se vratio na 0. I kazaljka okretaja pokazivala 3000 vise. I kad sam ugasio skuter sat se nije gasio pa sam odspojio i spojio aku i sad je sve ok osim prijedenih km

balki:

--- Citat: lju989 - 16 Svibanj, 2019, 10:57:21 ---Na kraju skužio da su orginalni najbolji

--- Kraj citata ---

Originalni imaju zaobljena ogledala i veće vidno polje bez iskrivljenja dok sam rjetko vidio da kineski aftermarket tak dobro "rade".

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju