Općenito > Propisi
Tehnički
Corector:
Suzdrzavam se od raznih ideja dok se ne uvjerim u proceduru i postupak atesta. Ali GP mi je najbolje spuhce na purejetu opcenito, tako da ga sigurno necu mijenjati.
Planiram ici kroz Madajrsku, a vidim da je Orban zajeban tip, pa se necu zezat ako nista drugo kod njega. Kroz Srbiju niti ne planiram ici jer tamo vlada zivi haos, svaki lik tumaci pravila po svom, ispada da su strozi od EU. I ide mi na k**ra* sto se prave fini, a seru...
aprilija top:
Dođite kod mene na teh privatna stanica (ne cvh)na kovinsko
SF2 Freak:
samo serijala :headbang:
Peugeot bolje radi sa serijskim spuhom nego sa rezonkom :toothy10: NEmam straha ni u madarskoj ni u srbiji
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Svibanj, 2019, 17:47:40 ---Rijeseno prije par godina, svi mi se tada smijali, a sad me proklinju na motori.hr jer ih jebu nemilice na tehnickom
--- Kraj citata ---
Ma ne jebu ih zbog tebe,nego ovisi di i na koga naletiš,a ovisi i o spuhu,ja već ne pamtim koliko godina prolazim sa prefarbanim i utišanim tt-om,ni ne pogledaju ga,a kamoli da bi nekaj prigovorili
--- Citat: zvonkec92 - 09 Svibanj, 2019, 20:17:39 ---kad promjenim spuh samo cu prevarit onaj limic sa homologacijskim brojem na drugi i rjesena homologacija ;D
--- Kraj citata ---
Točno to,ili naštancaš nove brojeve,a stare obrusiš,nema šanse da to bilo ko skuži
Ja to ne mislim plačat dok taj zakon ne bude striktno definiran,jer kod nas je najnormalnije doć na tehnički sa autom koji ima drugi spuh i to nehomologirani iz radnje "Auspuh Joža",još te ovaj koji provjerava pohvali da imaš novi spuh koji nije trul,i sad bi ovi malo filozofirali oko dvokotača,ne denes
3alfa3:
Samo se nemoj time (javno, na forumu) hvalit. Mala sansa da se prati, gotovo nikakva, ali, bilo je problema oko izjava na forumima u hr.....
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju