Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (132/154) > >>

Corector:
Danas sam bio (nakon par godina) na najnormalnijem tehnickom ikada, obavio sve kao da sam u Njemackoj u par minuta (takav je osjecaj, a barem dvostruko, i trostruko brze i bez podjebavanja). Ove karace besmislicare sto mi kradu vrijeme cu ubuduce ispljuskati tako mi isusa.

matija84m:
E to je super za cut.
Mora da je dobar osjecaj kada dodes i obavis bez zajebancije. :headbang:

shogun:
Jesi iso tamo di sam ti rekao

Corector:

--- Citat: shogun - 07 Svibanj, 2019, 18:58:44 ---Jesi iso tamo di sam ti rekao

--- Kraj citata ---

Isao sam prvo tamo, ali imaju samo Croatia osiguranje i kod njih mi je (vec drugi put mi radiki ponidu) i uvijek traze duolo vise para za policu ???
Pa sam skoknuo malo dalje i sad cu tamo uvijek ici jer su ovo najnormalniji ljudi koje sam ikada upoznao, a one ljigavce ...... a kad im kazes da ti provjere kocionu tekucinu, onda veli ja ti necu skidat onu mrezicu. A svog pajdu pusti s lesom kojem iscuri deci ulja i mene jebe za starost guma na skuteru koji je stajao.

Corector:
Danas bio opet na tehnickom s drugim skuterom, Runnerom. Sve super sve 5, ali preporucuje mi se da upisem u prometnu Leovince GP spuh, 260kn je ta naknada i onda me boli k**ra* jer me murja nemre jebat, a posto je ovo triperski i internacionalni skuter, tako da se necu zajebavat jer je prpcedura veoma laka.
I nije me mogao pustiti jer se spuh jebacki vidi na slici, a eventualno bi mogli nastimat po mraku, ali necu, vec idem to upisat da me ne jebe drot. Mogu namontirat drugo spuhce, ali znam da ako me drot snimi sa dvostruk brzinom, da ce mi se htjeti najebat meve.
Prolazio sam godinama. Ali od 1.1. je postalo lakse homologirat stvari i pitanje je kad ce biti akcija, i kad ce im pasti na pamet spuhcad kontrolirat... jer cuo sam da su dosli neki drotovi direktno s fakulteta za spuhcad, univ. bacc. oec. Spuhčadije kad ti dodje gotov si...
Uglavnom, stize era kad vec nam murja jebat isusa, i sad ce svi ko ludi atestirat sve sta se moze jer je kranje vrijeme doslo :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju