Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (14/154) > >>

panstje:
kupio sam skuter preko firme. zanima me koja je procedura odnosno šta mi sve treba kod registracije i tehničkog. mislim da je potrebna punomoć, ali ako neko zna točno nek javi!
hvala

Tino22:
Da ispričam šta mi se dogodilo danas tj. jučer na tehničkom:

nemogu vjerovat što sam doživio..krene lik mjerit brzinu na valjcima..izmjeri 33 km/h i kaže da nešto ne valja.Pita dali imam blokadu,kažem da imam..onda veli da ga nešto guši i da presporo ide  Kao po zakonu bi trebao ići od 40 do maksimalnih 55 km/h.. da nesmije ići sporije od 40..ja slušam i nevjerujem šta lik priča.Onda ga je išao ponovno stavit na valjke i pokaže 38 km/h.Na kraju izvali da je najbolje da maknem blokadu  i da se tak vozim...
Meni osoba koja radi na tehničkom preporučuje da maknem blokadu a po zakonu je moraš imat...tko je tu lud onda..
Onda počne priču da većina ugrađuje blokadu na prekidač i da se može isključit.
Ja na to velim kao,da nemam pojma o tome..
Mislim da me više nebude tam na tehničkom...pogotovo ne nakon ovoga

Nikon:
ma sta lupas ti, najbolje dovest eksperta za skutere da vas sve pobaca s prdekalima..

strasno

melkiot:
da ja pitam, koliko dođe registracija za rabljeni skuter? on je trenutno odjavljen, ja nemam nikakav bonus na osiguranje za motore...za auto imam 50%

dhorvat:

--- Citat: melkiot - 26 Svibanj, 2009, 13:29:51 ---da ja pitam, koliko dođe registracija za rabljeni skuter? on je trenutno odjavljen, ja nemam nikakav bonus na osiguranje za motore...za auto imam 50%

--- Kraj citata ---

za skutere ispod 50 ccm je prvi tehnički/osiguranje/registracija sve zajedno nešto preko 700 kuna. Oko 800 ako i registarsku pločicu trebaš.  :icon_thumright:

Ja imam 50% i plačam 386 kuna, odnosno sama polica me iznosi 125 kuna. Znači trebalo bi biti oko 500 kuna regularni tehnički  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju