Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (108/154) > >>

3alfa3:
moram priznat da je s motorm jednostavnije. Covjek pogleda jel broj na rami odgovara onom u prometnoj i to je to. Zapravo, lazem - trazio je da upalim svjetla dok je slikao motor odozada i jos se ispricavao zbog toga jer je mislio ad moram palit motor, ali imak je bilo dovoljno smo dat kontakt  :toothy12:

Jucer obavio

ljubo46:
Imao sam i ja takvog iskustva s skuterom (nexus 500cc)
Cak ga nije ni palio... :icon_thumright:

anabellas:
Meni je za 2 mjeseca prvi put rega na >50cc,  moras samo pazit da ti kreteni ne naljepe naljepnicu nasred čukica dok ne gledas ili s plastika krenu skidat onim pajserom,  jednom sam dofuro apnca novog,  rastavljenog u prikolici,  nit su ga sastavljali nit palili ;D

Sent from my nokia 3310 using Tapatalk

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Ožujak, 2016, 19:30:08 ---moram priznat da je s motorm jednostavnije. Covjek pogleda jel broj na rami odgovara onom u prometnoj i to je to. Zapravo, lazem - trazio je da upalim svjetla dok je slikao motor odozada i jos se ispricavao zbog toga jer je mislio ad moram palit motor, ali imak je bilo dovoljno smo dat kontakt  :toothy12:

Jucer obavio

--- Kraj citata ---
Znaš zakaj ti je tak,lik se boji da ne prehiti zeca pa ga ni ne dira,al ni ja nisam imao nikakvih problema,valjci,broj šasije i signalizacija i bok

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Ožujak, 2016, 20:27:11 ---Znaš zakaj ti je tak,lik se boji da ne prehiti zeca pa ga ni ne dira,al ni ja nisam imao nikakvih problema,valjci,broj šasije i signalizacija i bok

--- Kraj citata ---

Najbolje od svega.... Skroz sam zaboravio da trebam skinut staru naljepnicu od tehnickog pa sam ga pitao jel mi moze dat novu da ju ja doma zalijepim kad skinem staru. Nije se nis bunio, reko je  - "naravno". Znam da je inace problem oko toga jer su oni duzni sami to nalijepit, al eto.

Da je i nalijepio preko stare, doma bi sve to skino i kupio novu za 5-10kn, al mi je covjek ovako pomogo da ne moram opet u neku STP po naljepnicu  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju