Općenito > Propisi
Tehnički
JogFromYamaha:
jebiga kretena ima sveposuda
nije ko da ih kod nas nema
al savjet je nadi STP gdje nisu tak ludi i odes k njim
a nedotegnuti štrapatizator i gefufna koja stalno zejebava ili defektni oscilator nek si nabiju na nos
frane1012:
Bi li ja prošao sa ovim ogrebotinama sa strane i duck tapeom na sicu?
p.s. 2011 san proša sa ovim:). Sad se ne bi usudija. To se zapravo i ne vidi osim ako se nesagneš i pogledaš.
balicdim:
što se tiče ogrebotina, mislim da nije neki problem, stavi se kod njih u njihovu napomenu da je zagreban, ali ovo kod fara je rizično
sic je osiguran protiv klizanja sa duck tapeom ;D
meni je sad na tehničkom u napomenu u kompjuteru napisao da je plastika s desne strane gdje držim nogu zaguljena ali nije mi ništa rekao da moram to popravit do idući puta
Ivan46:
frane,sto se tice tih ogrebotina sa strane,mislim da te nece gnjaviti radi toga,ali uzmes naljepnice i prekrijes ih za svaki slucaj.
a sto se tice fara,ja sam prosle godine iso na tehnicki sa skuterom kojem je i sa lijeve i desne strane fara pokidane i krpana plastike,sto puta gore neko kod tebe i jos mi je na prednjoj masci busene rupe i vezane vezicama,i proso sam tehnicki.
frane1012:
:), oK, sad ste me malo ohrabrili. A moga bi recimo to kod fara malo prepiturati crnim sprejem tako da ne privlači pozornost. Far je zapravo improvizacija, komad pleksiglasa stavljen-nabijen isprid leča. To se vidi na onoj zadnjoj slici.
A kad već kupim sprej mogu onu plastiku sa strane motora proći . E zadnja guma mi je onak li la. Nije čelava ali nije baš naj. Jel to isto gledaju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju